Kardiyoloji Randevusu
Kalp Pili Takılması
Koroner Anjiyogram
Stent(Koroner Anjiyoplasti)
b ...y
Yapılan muayenelerinin ardından annem Refika YÜKSEL'E, 15 Şubat 2021 günü Uzm. Dr. A. Vedat ÖNER tarafından anjiyo işlemi yapıldı. Kendisi muazzam derecede ilgili, düşünceli ve kibar bir hekim. Hem söz konusu işleme neden gerek duyduğunu anlatması hem de annemi sakinleştirip işleme hazırlaması bizi son derece sevindirdi. Doktor beyin işlem anındaki ve sonrasındaki ilgisi de sonuçlarla beraber hastaneden mutlu ayrılmamızı sağladı. Muayene olacak herkese acil şifalar ve Vedat Bey'e de meslek hayatında başarılar diler teşekkür ederiz.
t....b
10 yıldır hastasıyım hocamın kapak ameliyatı oldum.Ameliyat öncesi ve sonrası aylık kontrollerimi takip ediyor.Branş bilgisi, insanlığı on numara ilgi ve alakası için kendisine çok teşekkür ederim. Allah razı olsun .
re...u
Acil kalp krizi halinde gittik 5 aydır doktorumuz ve çok memnun kaldık açıklayıcılıgı ve sakin davranışı çok memnun etti yapdıgı operasyonlar gayet başarılı oldu kalp doktoru anlamında İlgisi alakasıyla çok iyi bir doktor. Kendisine teşekkür ediyorum
ya...a
Referans ile gitmiştim.Detaylı muayene edip hastasına detaylı bilgi vererek doğru teşhis koyuyor.Kalbimde rahatsızlığımla ilgili bir netice alamadım.Ama hocamda uyguladığı tedaviden sonuç aldım.Herkese tavsiye ederim.
hü...l
Daha önce gittiğim bir hastane idi.Burada tesadüfen gittim.Anjiyo oldum ve başarılı sonuç aldım.Alanında başarılı bir doktor herkese tavsiye ederim. Dr. Abdülvedat beyin başarılarının devamını dilerim.
bi...l
Benim babamin bes yildir doktoru kendisine ilgisinden dolayi herzaman tesekkur etmisizdir hem insan olarak hemde hekim olarak gercekten cok iyibir insan bes ildir babamin kalbini takip ediyor ve iyi bir tedavi sistemi uyguluyorr benim butun ailem kalp hastasi genetik yani bicok doktor gordum ve bence en iyilerinden birisi cok tesekkurler
Abdül Vedat Öner isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Abdül Vedat Öner, Kardiyoloji. Size Abdül Vedat Öner tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Kardiyoloji Randevusu, Randevu, Ambulatuvar Kardiyak Izleme, Anjiyografi, Anjiyoplasti, Eko(Ekokardiyografi), Holter Izlemi, Kalp Pili Takılması, Koroner Anjiyogram, Stent(Koroner Anjiyoplasti).
Abdül Vedat Öner adresi nerede?Abdül Vedat Öner şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Hastane Caddesi Kenarcık Sok No:10 Kocasinan
Adresine gitmek zorunda kalmadan Abdül Vedat Öner isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Abdül Vedat Öner online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Abdül Vedat Öner isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Abdül Vedat Öner, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Abdül Vedat Öner isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Abdül Vedat Öner bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Abdül Vedat Öner ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Abdül Vedat Öner hakkında ne düşünüyor?Toplam 6 hasta / danışan, Abdül Vedat Öner hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Abdül Vedat Öner hangi sigortaları kabul ediyor?Abdül Vedat Öner tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Allianz Sigorta, Yapı Kredi Sigorta, Güneş Sigorta, Ak Sigorta, Demir Hayat Sigorta, AIG Sigorta, Eureko Sigorta, Axa Sigorta Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Kocasinan bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kardiyologlar
Kocasinan bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Kardiyologlar