b....̇
Abdülaziz Bey geçen hafta tırnak batması ameliyatımı gerçekleştirdi. İlk muayenede bile güler yüzünü, ilgisini ve samimiyetini hiç eksik etmedi. Kendisine ameliyattan sonra da attığım maile de yine aynı şekilde geri dönüş bildirdi. Başarılı bir ameliyat geçirdim. Alanına bu kadar hakim olan tanıdığım tek doktor diyebilirim. Bizzat şahit olduğum hastalarla olan birebir iletişimi de mükemmel. Gözüm kapalı herkese önerebilirim. Görevinin hakkını fazlasıyla veriyor.Kendisine çok çok çok teşekkür ediyorum.
sü...r
Annemin halluks valgus ameliyatını hiçbir pürüz çıkarmadan mükemmel bir şekilde tamamladı. Annemin kronik hastası ve böbreğinde sorun olmasından dolayı korkuyorduk fakat çok şükür profesyonel bir doktora rast geldik. Hastayla olan iletişimi, ameliyat öncesi ve sonrası süreçte de ilgilenmesi çok iyiydi. Kendisine çok teşekkür ederiz. Allah razı olsun.
me...h
Hastasının dilinden bu kadar anlayan, güleryüzlü ve tedavisinden hızlı sonuç aldığım iyi bir doktor. Edirne' nin böyle doktorlara gerçekten daha çok ihtiyacı var.
Abdülaziz Çakmakcı isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Abdülaziz Çakmakcı, Ortopedi Ve Travmatoloji.
Abdülaziz Çakmakcı adresi nerede?Abdülaziz Çakmakcı şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kanatlı Cad. Hatay
Adresine gitmek zorunda kalmadan Abdülaziz Çakmakcı isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Abdülaziz Çakmakcı online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Abdülaziz Çakmakcı isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Abdülaziz Çakmakcı bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Abdülaziz Çakmakcı ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Abdülaziz Çakmakcı hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Abdülaziz Çakmakcı hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.