Genel Cerrahi Randevusu
Meme Koruyucu Cerrahi
Mide Botoksu
Yutulabilir Mide Balonu
Okan Üniversitesi Hastanesi
1980, Batman doğumluyum, 2001 yılında Siirt 14 Eylül Şeref Lisesi'nden mezun olup aynı sene İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp (Çapa) fakültesi'ne girmeye hak kazandım. 2007 yılında okulu bitirip tıp doktoru unvanı aldım. Aynı sene girdiğim TUS sınavını kazanarak Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde Genel Cerrahi ihtisasına başladım. 2013 yılında ihtisasımı bitirip aynı sene Genel Cerrahi uzmanı olarak Şanlıurfa' ya atandım. Şanlıurfa'da 3 sene çalıştıktan sonra İstanbul Okan Üniversitesi Hastanesi'ne Doktor Öğretim Üyesi olarak başladım. Halen aynı hastanede mesleğimi icra edip tıp fakültesi öğrencilerinin tıp eğitimine katkıda bulunuyorum.
Bir hekim olarak, hastalarımı modern ve güncel tıbbi bilgiler ışığında tedavi etmek amacıyla, okuyup araştırmaya devam ediyorum. Yaptığım ameliyatlarda minimal invaziv (laparoskopik) cerrahiyi tercih ediyorum. Genel cerrahinin tüm tameliyatlarını yapıyor olmakla beraber ağırlıklı olarak ilgilendiğim ve yapmaktan keyif aldığım ameliyatlar sindirim sistemi (mide, safra kesesi ve pankreas, kalın barsak ve makat) kanseri ilgili ameliyatlar ve makatın kanser dışı (hemoroid/basur, makat çatlağı, kıl dönmesi, makat sarkması vb) hastalıkları ile ilgili ameliyatlardır.
Mide fıtığı ameliyatı için Abdulcabbar bey ile görüştük ve ameliyatımı kendisi yaptı. Hem ameliyat öncesi hemde sonrasında çok ilgiliydi. Ameliyatıda çok başarılı gerçekleştirdi. Kendisine gözünüz kapalı güvenebilirsiniz. İşlem sonrası şikayetlerimin çoğu düzeldi. Çok teşekkür ederim.
ü....p
deneyimli ve mesleğinin hakkını veren bir doktor. annem için gitmiştik kolonoskopi yapıldı ve kansere dönüşebilecek bir kitle kökünden alınmış teşekkürler
me....
Alanında çok başarılı bir doktor kendisiyle şans eseri tanıştık iyikide tanımışım kds ameliyatı olmuştum 2 sene önce başka bir doktorda fakat ne iyilesebildim sürekli enfeksiyon antibiyotik iğneler açık yara halinde kapanmadı yaram sürekli akti malesfki bu zmana kadr sürdü doktorumuzla tanışana kadr surekli olarak bunun devam edeceğini iyilesmiycegini düşündüm iyikide tanımışız çok basarili bir ameliyat oldum çok şükür iyileşme sürecinde gerek güler yüzü gerek ilgi ve hastaya olan tutumu gözünüz kapali gidin hiç düşünmeden basarilarinizin devamını dilerim.
d....c
Doktorunuz alanında iyiyse sonuç mükemmel olur.
Annemin Rektumunda kötü bir hastalık vardı ve alınması gerekiyordu. Sürecin başından sonuna kadar gerek doğru yönlendirme gerekse tedavideki çabası ile Dr. Cabbar Bey güzel bir iş çıkardı. Ameliyat çok başarılı geçti.
Dr. Cabbar Hoca'nın samimiyeti, içtenliği ve çabası için teşekkür ederiz. Sevgiler saygılar.
de...k
Dr.Cabbar beye karin agrisi sikayeti ile gittik bağırsağında kitle tespit edildi bu süreçte doktorumuz cabbar bey kendi annesiyle ilgilenir gibi annemle ilgilendi motive etti rektum ameliyati başarılı gecti annemiz yeniden doğdu Cabbar beye cok tesekur ediyoruz kendisini seviyoruz .saygılar
py...e
Abdulcabbar beye karin agrisi sikaystiyle annemi goturduk kolonospi yapildi bagirsakta kitle tespit edildi.Bagirsaktaki kitle basarili operasyonla alindi surec boyunca hastaya yakin ilgisinden takibinden kendisine tesekurlerimizi ve saygilarimizi sunariz
ac...k
Cabar hoca tarafından mide kücütme amaliyatı oldum Ortalama 40 gün oldu cabar hocam bu konuda gerçekten işinin ehli bir doktor hastasına sayip cıkıyor ve bilgilendirme ve anlatımı cok iyi gercekten genel cerrahi bir hastalığı ve mide amayiyatı olacak kişilere Cabbar hocaya göeünmelerini isterim
ni...
Abdulcabbar hocaya tüp mide ameliyatı için başvurdum. Kendisi ilk görüşmeden son ana kadar ilgili, güler yüzlü ve hastayı ön planda tutan bir tutum içindeydi. Ameliyat öncesindeki tüm planlamayı takip etti ve yardımcı oldu, kolaylaştırdı.. Ameliyat sonrasında düzenli olarak takibimi yaptı. Kısa sürede beni sağlığıma kavuşturarak taburcu etti. Hem hekim hem de insan olarak güven veriyor. Herkese çekinmeden tavsiye edeceğim bir cerrah. Tekrar teşekkür ediyorum kendisine ve ekibine.
b....ç
Kayınpederim böbrek vericisi ben alıcı olarak ilk andan son ana kadar profesyonelce bir ekip ve Cabbar hocamızın tecrübesiyle sorunsuz sualsiz nakilimizi olduk. Herşey için teşekkür ederiz
z....a
Tüp mide operasyonumu gerçekleştiren ve ameliyat sonrası hızla iyileşmem için çaba gösteren sevgili doktoruma ne kadar teşekkür etsem azdır.Sağlığıma kavuştum sayesinde.Özenli,dakik ve yakın takibi sayesinde hiç zorluk yaşamadım
Abdulcabbar Kartal isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Abdulcabbar Kartal, Genel Cerrahi, Metabolik Cerrahi. Size Abdulcabbar Kartal tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Genel Cerrahi Randevusu, Laparoskopik Safra Kesesi Ameliyatı, Laparoskopik Cerrahi, Kolon Ve Rektum Cerrahisi, Meme Koruyucu Cerrahi, Laparoskopik Fıtık Tedavisi, Laparoskopik Apendektomi, Kolonoskopi, Laparoskopi.
Abdulcabbar Kartal adresi nerede?Abdulcabbar Kartal şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- İçmeler Mahallesi Aydemir Sokak No:2 İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Abdulcabbar Kartal isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Abdulcabbar Kartal online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Abdulcabbar Kartal isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Abdulcabbar Kartal, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Abdulcabbar Kartal hangi dilleri konuşuyor?Abdulcabbar Kartal ile Türkçe, İngilizce, Kürtçe dilinde konuşabilirsiniz.
Abdulcabbar Kartal isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Abdulcabbar Kartal bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Abdulcabbar Kartal ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Abdulcabbar Kartal hakkında ne düşünüyor?Toplam 27 hasta / danışan, Abdulcabbar Kartal hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Abdulcabbar Kartal hangi sigortaları kabul ediyor?Abdulcabbar Kartal tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Allianz Sigorta, Ak Sigorta, Axa Sigorta, Ziraat Sigorta, Aviva Sigorta, Anadolu Sigorta, Halk Bankası A.Ş. Mensupları, Akbank T.A.Ş. Mensupları Tekaüt Sandığı Vakfı Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Genel Cerrahlar
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar