fa...4
Şimdiye kadar tanıdığım çocuk hekimleri arasında en iyisi diyebilirim. Allah razı olsun, çok iyi bir şekilde tetkik edip, gerekmedikçe antibiyotik yüklemesi yapmıyor.
be...l
MERHABA AGNİ BEY; BENİM OĞLUMUN 5 YILDIR DR. VE BİZ KENDİİSİNDEN ÇOK MEMNUNUZ EBEBEYNLERİ ÇOK GÜZEL BİLGİ VERİYOR SİZİ AYDINLATIYOR VE NE KADAR SORU SORARSANIZ SORUN BIKMADAN SİZE CEVAP VERİYOR.ÇOK GÜLER YÜZLÜ.BAZEN DR. OLMADIĞI ZAMAN OĞLUM HASTA OLUNCA MECBUREN BAŞKA DR GİTTİĞİMİZDE BAŞKA BRANŞ BİLE OLSA BEN "GANİ AMCAMI İSTİYORUM"DİYİP AĞLIYOR....ALLAH RAZI OLSUN BÖYLE DR.ÇOĞALTSIN...BERTUĞ KEREM'İN ANNESİ...
me...k
Oğlumun doğumdan bu yana doktoru. Oğlum şu an 6 yaşında. Doktor beyden çok memnunuz. Tetkikleri hep olumlu sonuç veriyor. Şifa Allahtan ancak doktorlar vesile oluyor. Doktor beyi herkese öneririm.
ba...y
Doktorluğunun ötesinde süper bir insan.3 senedir çocuğumuzu ona götürüyoruz,çok memnunum.Herkese tavsiye ederim.Teşhisleri çok yerinde,kendinden ve bilgisinden emin,çocuklarla iletişimi iyi.
Abdulgani Gülyüz isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Abdulgani Gülyüz, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları.
Abdulgani Gülyüz adresi nerede?Abdulgani Gülyüz şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Malatya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Abdulgani Gülyüz isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Abdulgani Gülyüz online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Abdulgani Gülyüz isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Abdulgani Gülyüz bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Abdulgani Gülyüz ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Abdulgani Gülyüz hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, Abdulgani Gülyüz hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Malatya bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Malatya bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Malatya bölgesinde SGK kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Malatya bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Malatya bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Malatya bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Malatya bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla