Tüm görüşleriniz değerli.
Moderasyon sürecimiz hakkında daha fazlasını öğrenin.
fa...
Telefon numarası doğrulandı
20lik dis çekimi için sokağa çıkma yasağında akşamın bir saati resmen derdime derman oldular antibiyotik sonrası 2 20lik dişim birden çekildi ağrılarım normal olarak tabiki oldu fakat her aradığımda hem danışman hanım hemde doktor bey çok yardımcı oldular ve 1 hafta sonra dikişler alınır alınmaz sanki hiç çekim yapılmamış gibi normal hayatıma geri döndüm gerçekten çok memnunum
Abdulhakim Günay isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Abdulhakim Günay, Periodontoloji, Diş Hekimi.
Abdulhakim Günay adresi nerede?Abdulhakim Günay şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Hatay
Adresine gitmek zorunda kalmadan Abdulhakim Günay isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Abdulhakim Günay online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Abdulhakim Günay isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Abdulhakim Günay bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Abdulhakim Günay ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Abdulhakim Günay hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Abdulhakim Günay hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.
Yakın zamanda aranan bazı hastalıklar