Abdominal Laparoskopi
Preoperatif Değerlendirme
Spinal Anestezi
Spinal Ve Epidural Anestezi
il...8
Hastalığım boyunca gerek uzmanlık alanı gerek insanlık adına güler yüzüyle başarısıyla beni ve ailemi çok çok memnun etti kendisine çok teşekkür eder başarılarının devamını dilerim :)
he...i
Annemin hastanede tedavi gördügü süre içerisinde ilgisini,güler yüzünü eksik etmeyen dr.halim beye sonsuz tesekkürler...Rabbim herzaman yanınızda ve yardımcınız olsun...
Abdulhalim Karayel isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Abdulhalim Karayel, Anesteziyoloji Ve Reanimasyon. Size Abdulhalim Karayel tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Enjeksiyon Im, Genel Anestezi, Enjeksiyon Iv, Spinal Anestezi, Spinal Ve Epidural Anestezi, Epidural Anestezi, Abdominal Laparoskopi, Preoperatif Değerlendirme, Epidural Kan Yaması, Ağrı Pompası.
Abdulhalim Karayel adresi nerede?Abdulhalim Karayel şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Gençosman Mah. Mustafayaşar Cad. No:7 Bağcılar E.A.Has.Bağlı İstanbul
- Şehir Merkezi Erzurum
- Yenişehir Mah. Van
Adresine gitmek zorunda kalmadan Abdulhalim Karayel isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Abdulhalim Karayel online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Abdulhalim Karayel hangi dilleri konuşuyor?Abdulhalim Karayel ile Kürtçe, İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Abdulhalim Karayel isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Abdulhalim Karayel bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Abdulhalim Karayel ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Abdulhalim Karayel hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Abdulhalim Karayel hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanlar
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanlar
İstanbul bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanlar
İstanbul bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanlar
İstanbul bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanlar
İstanbul bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanlar
İstanbul bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanlar
İstanbul bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanlar
İstanbul bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanlar
İstanbul bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanlar
İstanbul bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanlar
İstanbul bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanlar
İstanbul bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanlar
İstanbul bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanlar
İstanbul bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanlar
İstanbul bölgesinde SGK kabul eden Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanlar
İstanbul bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanlar
İstanbul bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanlar
İstanbul bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanlar
İstanbul bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanlar