mi...r
Kadir Bey'e arpacık ameliyatı oldum.Gerek kendisinin gerekse hastane personelinin gösterdiği saygıdan ve ilgiden çok memnun kaldım.Gözümde de hiçbir problem olmadı.Kendisine çok teşekkür ediyorum.
mi...r
10 yıl önce göz ameliyatı oldum. Bu ameliyattan çok ama çok memnun kaldım. 10 yıllık süre zarfından hiç şikayetim olmadı. Doktorumun bana gösterdiği ilgi ve alakadan ötürü, ona çok teşekkür ediyorum.
mu...u
ben yaklaşık 10 sene once gozlerımden lazer ameliyatı oldum ve cok ama cok memnunum hıc bır sorunum halen yok ellerinize saglık ılgı ve alakanıza cok tesekkur ederım bence cok super bır hekımsınız
Abdülkadir Büyükhatipoğlu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Abdülkadir Büyükhatipoğlu, Göz Hastalıkları.
Abdülkadir Büyükhatipoğlu adresi nerede?Abdülkadir Büyükhatipoğlu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Çayyolu Mahallesi, 1920. Cadde No:61 Çayyolu Çankaya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Abdülkadir Büyükhatipoğlu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Abdülkadir Büyükhatipoğlu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Abdülkadir Büyükhatipoğlu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Abdülkadir Büyükhatipoğlu bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Abdülkadir Büyükhatipoğlu ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Abdülkadir Büyükhatipoğlu hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Abdülkadir Büyükhatipoğlu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Abdülkadir Büyükhatipoğlu hangi sigortaları kabul ediyor?Abdülkadir Büyükhatipoğlu tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Allianz Sigorta, Güneş Sigorta, Demir Hayat Sigorta, Eureko Sigorta, Axa Sigorta, Halk Sigorta, HDI Sigorta, Ziraat Sigorta Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Çankaya bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Göz Doktorları
Çankaya bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Göz Doktorları
Çankaya bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Göz Doktorları
Çankaya bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Göz Doktorları
Çankaya bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Göz Doktorları
Çankaya bölgesinde T.C. Ziraat Bankası A.Ş. Mensupları kabul eden Göz Doktorları
Çankaya bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Göz Doktorları
Çankaya bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Göz Doktorları
Çankaya bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Göz Doktorları
Çankaya bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Göz Doktorları
Çankaya bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Göz Doktorları
Çankaya bölgesinde Merkez Bankası Mensupları kabul eden Göz Doktorları
Çankaya bölgesinde Türk Telekom Sağlık Ve Sosyal Yardım Vakfı kabul eden Göz Doktorları
Çankaya bölgesinde Türkiye Halk Bankası A.Ş. Emekli Sandığı Vakfı kabul eden Göz Doktorları
Çankaya bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Göz Doktorları