Gültepe Mah. Halkalı cad. No:99 E5 Sefaköy, Küçükçekmece, İstanbul
Nazal Polip Cerrahisi
Orta Kulak Ameliyatı
Otoskleroz Cerrahisi
Biruni Üniversite Hastanesi
Septoplasti(Nazal Hava Yolu Cerrahisi)
Septum Perforasyon Onarımı
Ses Cerrahisi (Fonocerrahi)
Sinüzit cerrahisi
Biruni Üniversite Hastanesi
Timpanoplasti ( Kulak Zarı Değişimi)
Timpanoplasti(Kulak Zarı Ameliyatı)
Tonsillektomi
Tükürük Bezi Ameliyatı
Yüz Cildi Tümörleri Cerrahi Tedavisi
İşitme Testi
c.....
Bademciklerimdeki apse sebebiyle Abdülkadir Bey’e muayene oldum. Daha önceki tedavilerde iyileşmeyen hastalığım Abdülkadir Bey’in tedavisi ile çok hızlı bir şekilde iyileşti. Apse olduğu için bademcik ameliyatı olmam gerektiğini belirtti. Yetişkinlerde bu ameliyat sıkıntılı olduğu halde ameliyatım Abdülkadir Bey sayesinde çok iyi geçti ve sonrasında da hiçbir sıkıntı yaşamadım. Abdülkadir Bey’in iletişimi, güleryüzlülüğü, olumlu yaklaşımı ve tecrübesinden dolayı herkese tavsiye ederim, gerçekten çok iyi bir doktor.
ş....̇
18yaşımdan beri aralıklarla kronik şekilde bademciklerim iltihaplanıyordu. 27yaşımda olmama rağmen sonzamanlarda her 15günde bir tekrar ediyordu ve hangi doktora gitsem ameliyat olmam gerektiğini söyledi. Abdülkadirbeyi çok araştırdım. Önceliğim estetik yerine dahaçok hastalık kısmına yönelen bir kbb doktoru bulmaktı ve Abdulkadir bey’in geçmişi bu yöndeydi. Muayene günüde benimle olan iletişimi vekonuşmalarında hissettiğim pratik yanı, herkonuda kendinden emin konuşması ile evet dedim doğru birtercih. Ameliyat kolay görünsede bademcik ameliyatı yetişkinlerde çok daha zor atlatılıyor bu yüzden ameliyat işçiliğininde önemi yüksek. Ameliyatımız güzel geçti ve ameliyat sonrasıda ne zaman aklıma bir şey takılsa hızlıca asistanı ile iletişime geçerekdoktoruma ulaşabildim. Ameliyat sonrası kanama vs hiç yaşanmadı fakat bu kısımda sizinde dikkatli olmanız gerekiyor. Doktorum sayesinde rahat bir süreç geçirdim. Bulunduğu hastane hizmeti,gerek güler yüzlü asistanı ile pozitif bir süreç atlattım
f.....
Merhaba.
İşitme problemim nedeni ile danıştığım doktorumdan almış olduğum tanı sonrasında Stapedektomi Operasyonu geçirdim. Çok başarılı bir süreçti. İşitmem, öncesine göre daha iyi ve normal seviyeye gelmeye başladı. Sonuçtan çok memnunum.
Bugün 4 yaşındaki kızımın kulak muayenesi için kendisine muayene olduk. Bir hekim ancak bu kadar mükemmel olabilir. Çocuğumla ilgisi alakası yaklaşımı harikaydı. Kendimizi çok güvende hissettik. Hiç bir endişeye mahal bırakmıyor. Güleryüzü tebessümü sayesinde kendimizi sanki ailemizde yetişmiş bir hekimim yanındayız gibi hissettik. Onu böyle mütevazi yetiştiren anne babanın ellerinden öpüyorum. Kibirden uzak tam bir beyefendi. Hiç hissetirmeden kulağındaki tüpü aldı. Doktordan korkan çocuğum onun sayesinde baba tekrar bu doktor amcaya gidelim dedi. Eğer kulak burun boğaz hekim arayışınız var ise kendinizi bu harika insana teslim edin.
ş....k
3.5 yaşında ki oğlumun bademcik ve geniz eti ameliyatını Abdulkadir hocam yaptı. Sakin güven veren tavrı ve operasyon sonrası oğlumun ağrısız uyanması ve uyguladığı dikişsiz teknik bizi çok memnun etti Allah razı olsun .
de...ç
Sayın hocam iyiki karşıma çıktınız uzun yıllardır kulak iltihabı ile mücadele ettim ameliyat olmaya karar verdim şükürler olsun sizi buldum… tereddüt etmeden güvenilebilecek doktor kulak zarı ameliyatım başarı ile gerçekleştirdi duyamadıgım sesleri duyuyorum sayasinde sağ kulağım için yine aynı doktorum olucak uzun uzun yazıyorum ki benim gibi teredüt de kalanlar için aynı zamanda oğlum geniz eti ve bademcik ameliyatını gerçekleştirdi Abdülkadir bey
me....
Sağ kulak zarım delik olduğu için sürekli sudan korumam gerekiyordu. Ancak zamanla işitme kaybı ve iltihap durumları yaşadım. Kulak zarı ameliyatı incelikli ve titiz bir çalışma gerektirdiği için sadece kulak konusunda uzmanlaşmış bir doktor aradım. Araştırmam sonucu Prof. Dr. Abdülkadir Özgür hocamıza muayeneye gittim. Kendisi samimi ve ilgiliydi. Sorduğum sorular ve durumum hakkında çok net cevaplar alırken işin ehli olduğunu hemen anladım. Zaten ilgi ve uzmanlık alanı genellikle KBB üzerine olup, bu konuda birçok faaliyette bulunmuş. Muayene sonrasında hemen ameliyat olmaya karar verdim ve çok kısa bir sürede takvim belirledik. Ameliyat öglen 45dk kadar sürmüş akşama kalmadan taburcu oldum. Sonrasında normal hayatıma devam ettim. 1 hafta sonra kontrole gittiğimde her hangi bir sorun olmadığını gördük. Ameliyat sonrası bir iyileşme süreci oluyor, ben şu an o devredeyim, 2 hafta sonra tekrar kontrole gideceğim.
5 yaşında bir oğlum var kulağının içinde bir kitle olduğunu öğrendik birçok profesöre başvurduk acil ameliyat olması gerekiyordu Abdulkadir hoca bizi o kadar güzel karşıladı ki her şeyi detaylı olarak açıkladı öncesi sonrası neler olacağını anlattı pozitif enerjisi ve güler yüzü bize çok sıcak ve samimi geldi güvendik ve ameliyatı başarıyla gerçekleştirdi ellerine emeğine sağlık şuan tedavi sürecimiz devam ediyor çok korktuğumuz bı süreçti şükürler olsun başarıyla atlattık
c.....
Ben 2 kulağımdan otoskleroz hastasıyım. Araştırmalarım sonucu Abdülkadir hocayı buldum. Daha sonra randevu alıp görüşmeye gittim. Hocamın içtenliği, güler yüzlülüğü, sıcak kanlılığı, bilgisi ve deneyimiyle tüm sorularımın cevabını almam sonucu çok korktuğum ameliyatı olma kararı aldım.
26 Şubat günü ameliyat oldum. Ameliyatım çok iyi geçmişti. İlk gün çok hafif baş dönmesi oldu. Tat duyusunda bir kayıp yaşamadım. 1 hafta sonra kulağımdaki tamponun alınması için hocamın yanına gittim. Tampon çıkartılırken hiç acımadı. İşitmem geri gelmişti.
Sesleri duymak çok güzel. Şu anda çok iyiyim. Hayatı kısıtlayan bir ameliyat değil. Abdülkadir hocamı herkese tavsiye ederim.
Abdülkadir hocama minettarım.
y.....
Otoskleroz cerrahisi kapsamında hemen ameliyat tarihim verildi. Ameliyatım, çok iyi geçti.
Abdulkadir Özgür isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Abdulkadir Özgür, Kulak Burun Boğaz. Size Abdulkadir Özgür tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Kulak Burun Boğaz Randevusu, Randevu, Geniz Eti Ameliyatı, Bademcik Ameliyatı, Endoskopik Sinüs Cerrahisi, Septoplasti(Nazal Hava Yolu Cerrahisi), Kulak Tüpü Takılması, Timpanoplasti(Kulak Zarı Ameliyatı), Orta Kulak Ameliyatı, Timpanoplasti ( Kulak Zarı Değişimi).
Abdulkadir Özgür adresi nerede?Abdulkadir Özgür şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Gültepe Mah. Halkalı cad. No:99 E5 Sefaköy İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Abdulkadir Özgür isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Abdulkadir Özgür online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Abdulkadir Özgür isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Abdulkadir Özgür, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit.
Abdulkadir Özgür isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Abdulkadir Özgür tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Abdulkadir Özgür hakkında ne düşünüyor?Toplam 46 hasta / danışan, Abdulkadir Özgür hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Abdulkadir Özgür hangi sigortaları kabul ediyor?Abdulkadir Özgür tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları