Sigortası olan hastalar ve sigortasız hastalar
Endodonti Randevusu
Barış Mahallesi İkbal Sokak Atalay 10 Apartmanı No:13 Daire :6, Nilüfer, Bursa, Bursa
Anatomik Varyasyonlu Dişlerin Tedavisi
Gülüş Tasarımı
Kanal Tedavisi
Kök Kanal Tedavisi
Abdulkadir Özşahin Endodonti(KANAL TEDAVİSİ UZMANI) Muayenehanesi
Kök Kanal Tedavisi Tekrarı (Retreatment)
Lamina Uygulamaları
İmplant
İmplant Uygulamaları ve Farklı Üst Yapı Tercihleri
İnternal - Eksternal Kök Rezorpsiyonu Tedavisi
m....ö
Allah razı olsun tek seansta kanal tedavisini tamamladı sonrasında ağri sızı olmadı çok başarılı bir hekim
ze...r
Çok iyi bir çene cerrahisi uzmanının tavsiyesi ile Abdulkadir Bey ile tanıştım. Daha önceden yapılan başarısız kanal tedavisi sonucu diş kökümde enfeksiyon meydana gelmişti. Gittiğim bütün doktorlar dişin çekilmesi gerektiğini söyledi. Daha önceden yapılan yanlış işlemler sonucunda psikolojim tamamen bozulmuş, üzerimde fobi kalmıştı. Abdulkadir Bey’in kendinden emin ve hasta psikolojisinden çok iyi anlayarak konuşması benim güvenimi kazanmasına sebep oldu. Köklerim uzun ve eğimli olduğu için zor bir dişti ama Abdulkadir Bey tüm sabrı ve özenli çalışmasıyla 2 seansta tedavimi başarılı bir şekilde bitirdi. Öğürme refleksim olmasına rağmen doktor bey o kadar temiz ve dikkatli çalıştı ki çok rahat bir süreç geçirdim. İşini sadece gelir kaynağı olarak görmeyip gerçekten insanları iyileştirmek, onlara iyi gelmek için yapan bir insan. Ülkemizde işini bu denli iyi ve özveriyle yapan sayılı hekimlerdendir kendisi.
np...y
Abdulkadir bey yapısı nedeniyle zor olan dişimin kanal tedavisini dikkatli ve özenli bir şekilde tamamlayarak dişimi çekilmekten kurtardı. Kendisine minnettarım. Bursa'da kanal tedavisi ihtiyacı olan hastalara hocamızı öneriyorum. Gönül rahatlığıyla muayenehanesini ziyaret edebilirsiniz.
ha...a
Babam Abdülkadir Bey'e kanal tedavisi, diş çekimi ve implant yaptırmak için gitti. Doktor bey tedavi sürecinde babamın kemik yapısının çok iyi olduğunu bir sıkıntı yaşamadan implant yapılabileceğini söyledi. Ancak son randevuda babama ağzınız bu şekilde kalsın demiş. Babam şaka mı yaptığını sorunca, hayır bu şekilde implant olmadan kullanın demiş sonra kızınız beni arasın onunla konuşayım demiş. Ben kendisini 1 hafta boyunca aradım ama hastası var, doktor bey sizi arayacak, doktor beye aradığınızı iletmeyi unuttuk kusura bakmayın dediler. Konuşabildigimde bana da babanızın ağzı bu şekilde kalsın dedi, bu şekilde nasıl yemek yiyecek ağzında diş olmadan dedim. Yok ben böyle kalsın demedim dedi. Az önce dediniz ya dedim. Kem dedi küm dedi. Sonuç olarak net bir şey diyemedi, ne olduğunu anlayamadık, bu durum annemle babamı çok üzdü. Babam başka bir diş hekimine implant tedavisini yaptırdı şu anda da gayet sağlıklı ve sorunsuz bir şekilde implantlarını kullanıyor .
ni...m
Geçirdiğim kaza nedeniyle sinir bağları kopan dişime daha önce yapılan kanal tedavisi ağrı yapmaya başlamıştı. Dişçimin yönlendirmesiyle Abdulkadir bey ile tanıştım ve 2 seansta eski kanalı yeniledi. Dişimdeki hassasiyet gitti ağrı sızı yok. Kendisi ve ekibi oldukça iyiler. Ayrıca eli de çok hafif dişçiden korkanlar için bir not olsun .
t.....
Diş taşı temizliği, yirmi yaş diş çekimi ve 4 adet dolgu işlemi yapıldı. Tüm süreç boyunca Abdulkadir Beyin ve asistanlarının ilgisinden memnun kaldım. Sorduğum sorulara detaylıca yanıt alabildim.
bo...a
İlgi alaka çok iyi. Tedavi beklediğimizden daha iyi sonuç verdi. Kırılan diş eski haline geldi.
d ...
Tedavim biteli birkaç ay oldu ve bu süreçte tedavim için doktor beyi seçerek kesinlikle çok doğru bir karar vermişim. Hastayla iletişimi, tedavilerdeki titizliği konusunda hiçbir eksikliği yoktu. Muayenehanedeki çalışanlar da çok çok kibarlar bu arada:) Sayısını tam hatırlamamakla birlikte yirmilik diş çekimi, dolgu, kanal tedavi yenileme ve kaplama yaptırdım, hepsinden de memnun kaldım. Şu zamana kadar sadece bir dişimin biraz sızlaması haricinde hiçbir sorun yaşamadım. Ama benim için en önemlisi yaklaşık 8 yıldır sıkıntılı olan, kanal tedavi yapılmış ve kırılmış dişimi kurtarması oldu. Daha önce gittiğim doktorlar bu dişin çekilmesi gerektiğini söylemişti ama doktor bey sağolsun elinden geleni yaparak dişi kurtardı. Uzun lafın kısası, dişlerinizi gönül rahatlığıyla emanet edebilirsiniz:)
ö.....
Abdülkadir beye oğlumun diş ağrısı sebebiyle gittik. Kanal tedavisi başladı. Tedavi süreci hakkında yaptığı açıklamalarla oğlum rahat bir şekilde tedaviye başladı.
a....ş
Başka başka iki hekimin yaptığı kanal tedavisine rağmen ön dişim hala ağrıyordu, diğer hekimler diş çekimi önermişti. Abdulkadir Hoca dişimi çekimden kurtardı. Daha önce de bir hastane de başka dişim çekildi, aynı hafta içinde ikinci dişim çekilecek dediklerinde bulmuştum Abdülkadir Hocayı ve o dişimi de çekimden kurtarmıştı. Keşke ön dişim için de direk Abdülkadir Hocaya gelseydim en azından 2 defa acı çekmezdim, süre kaybetmezdim. Endodonti uzmanı olmayan bir hekime kanal tedavisi yaptırmamanızı öneriyorum.
Abdulkadir Özşahin isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Abdulkadir Özşahin, Endodonti, Diş Hekimi. Size Abdulkadir Özşahin tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Normal Randevu, Devital Beyazlatma, Anatomik Varyasyonlu Dişlerin Tedavisi, Direkt ve İndirekt Kompozit Lamina, Diş Dolgusu, Dikişsiz İmplant, Ekstra Kök Kanal Varlığı ve Pulpa Anatomisi, Endodonti Randevusu, Enfekte ve Periapikal Lezyonlu Dişlerde Kanal Tedavisi.
Abdulkadir Özşahin adresi nerede?Abdulkadir Özşahin şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Barış Mahallesi İkbal Sokak Atalay 10 Apartmanı No:13 Daire :6, Nilüfer, Bursa Bursa
Adresine gitmek zorunda kalmadan Abdulkadir Özşahin isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Abdulkadir Özşahin online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Abdulkadir Özşahin isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Abdulkadir Özşahin, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Abdulkadir Özşahin hangi dilleri konuşuyor?Abdulkadir Özşahin ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Abdulkadir Özşahin isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Abdulkadir Özşahin tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Abdulkadir Özşahin hakkında ne düşünüyor?Toplam 134 hasta / danışan, Abdulkadir Özşahin hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Abdulkadir Özşahin hangi sigortaları kabul ediyor?Abdulkadir Özşahin, sigortanın mevcut olup olmadığını belirtmedi. Sigortanızı kapsayıp kapsamadığını veya yalnızca sigortasız hastaları kabul edip etmediğini öğrenmek için önce Abdulkadir Özşahin ile iletişime geçmenizi öneririz.