Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)
Cep Derinliği Azaltma
CGF (Concentrated Growth Factor) Uygulaması
Tümünü gösterHizmetler
Hoşnudiye Mahallesi Doktorlar Cad. Mc Donalds Karşısı Gözde Eczanesi Üstü Kazım Önal İş Merkezi 43/1 Daire 11, Eskişehir
20'lik Diş Çekimi
Apikal Rezeksiyon
Abdülkadir Özyıldırım Muayenehanesi
Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)
Cep Derinliği Azaltma
Tam Diş Protezi
Tam Ve Parsiyel Protezler
X-Ray
Abdülkadir Özyıldırım Muayenehanesi
Yönlendirilmiş Doku Rejenerasyonu (Ydr)
Zirkonyum Porselen Kronlar
Çene Eklemleri Tedavisi
Abdülkadir Özyıldırım Muayenehanesi
Eskişehirin en iyi diş doktoru ben çocuğum kanal tedavisi ve dolgu yaptırdım çok memnun kaldım ne canım yandı ne acı çektim göz açıp kapayıncaya kadar bitiriyor eli çok hafif ne yaptığını kelime kelime anlatıyor kesinlikle tavsiye ediyorum
me...5
Kesinlikle tavsiye ederim.
Şuana kadar birden fazla kez dislerim ile ilgili rahatsızlıkları en iyi sekilde tedavi etti. İslemler sırasında ve sonrasında herhangi bir rahatsızlık yasamadım dislerimde. Dolgu, zirkonyum ve kaplama tedavisi yaptırdım. Hepsi de beklentimi karsılayacak sonuclar dogurdu. Ayrıca güler yüzle karsılanıp, hastalarına karsı cok ilgililer, kendilerine burdan tekrardan cok tesekkür ederim.
em...e
uzun araştırmalar sonunda buldum kendisini. implant konusunda cok tecrübeli bir hekim. çok korkmama rağmen sabırla her soruma cevap vererek ikna etti beni. göz açıp kapayıncaya kadar yaptı implantlarımı. çok memnun kaldım tavsiye ediyorum herkese.
sk...y
Kanal tedavisi dolgu vs her seyi emegiyle ve guzel bir sekilde yapiyor eli cok hafif uygun dille anlatip yapilmasi gerekenleri soyluyor eskişehirin en iyi doktorlarindan biri diyebilirim
ta...n
Hayatımda sadece bir defa diş doktoruna gitmiştim ve korkumu yenememiştim kendisiyle tanişana kadar . Mükemmel bir doktor,anlayışlı eli çok hafif ,güvenilir.Dolgu yaptırmıştım çok memnunum.Geri kalan tedavilerimi de kendisine yaptıracağım
mu...n
Tecrübeli bir doktor. Hizmet birinci sınıf. Davranışları çok bey efendi. Teşhisi hisabetli. Tavsiye ederim
he...6
Hocama tavsiye üzerine gittim çok memnun kaldim allah razı olsun güleryüzlü bir hekim kesinlikle tavsiye ederim. Tedavim devam ediyor anlayışı ilgisi için çok teşekkur ediyorum..
m....d
Uzun dis hekimi arayisimdan sonra bir tanidigin tavsiyesi üzerine gittim Abdulkadir beye.İmplant yaptirdim dusunen herkese tavsiye ederim.Eli gercekten hafif.Konusmasiylada psikolosik olarak cok rahatlatiyor.Burdan kendisine cok tesekkur ederim
as....
çocuk hastalara bile bu kadar sabırla bakan bir doktor daha yoktur sanırım her aşamayı aşama aşama anlatması ve çocuğumu ikna etmesi ve benim hiçbir şey yapmamam süperdi tavsiye ederim fazlası ile.
Buradan görür müsünüz bilmem ama Abdülkadir beye tekrar teşekkür etmek için yazıyorum. Benim ön dişlerim düşme sonucu bundan 14 sene önce kırıldı ve o kırık dişlerin üzerine çok başarılı şekilde bir yapıştırma tekniği kullandı ve şimdi kimsecikler kırık olduğunu anlamıyor. Estetik güzelliğimi bana yeniden sağladığı için buradan kendisine teşekkürlerimi iletiyorum. En en önemlisi dişinize nerede ne olursa olsun 7/24 hekiminiz ile iletişime gelebileceğinizi biliyor olmanız. Uzun seneler dişlerinizi emanet edebilirsiniz ilginiz için tekrar teşekkürler.
Abdülkadir Özyıldırım isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Abdülkadir Özyıldırım, Diş Hekimi. Size Abdülkadir Özyıldırım tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Çene Eklemleri Tedavisi, Subgingival Küretaj, Pembe Estetik, Apikal Rezeksiyon, Diş Dolgusu, Hassas Bağlantılı Protezler, Köprü, Zirkonyum Porselen Kronlar, Kemik Grefti, PRF (Platelet Rich Fibrin) Uygulaması.
Abdülkadir Özyıldırım adresi nerede?Abdülkadir Özyıldırım şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Hoşnudiye Mahallesi Doktorlar Cad. Mc Donalds Karşısı Gözde Eczanesi Üstü Kazım Önal İş Merkezi 43/1 Daire 11 Eskişehir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Abdülkadir Özyıldırım isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Abdülkadir Özyıldırım online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Abdülkadir Özyıldırım isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Abdülkadir Özyıldırım, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Abdülkadir Özyıldırım isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Abdülkadir Özyıldırım bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Abdülkadir Özyıldırım ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Abdülkadir Özyıldırım hakkında ne düşünüyor?Toplam 14 hasta / danışan, Abdülkadir Özyıldırım hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Eskişehir bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Diş Hekimleri
Eskişehir bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Diş Hekimleri