-Zeynep Kamil Kadın ve Çocuk Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi
-GATA Tip Fakultesi (ANKARA)
-Kartal Egitim ve Arastirma Hastanesi
Pelvik Muayene Ve Pap Smear
Rahim Filmi
Sezeryan Doğum
se...n
3 yıldır çektiğim kasık ağrısından dolayı doktor doktor gezmeme rağmen, sıkıntımı çözen Abdülkadir Bey oldu. Kendisine çok teşekkür ederim.
ze...p
Pek çok doktor gezmemize rağmen kendisi annemin son doktoru oldu. Oldukça güler yüzlü, hastasını önemsediği her halinden belli olan bir doktor sn. Abdülkadir bey. Kendisinden Allah razı olsun.
se...n
En son bu sitede çok övgü almış olan bir dr a gittim bana sapasağlam olduğumu söyledi ve ben senelerdir bu lafları duymaktan bıkmıştım ve artık yıpranmış sinirlerim yüzünden özel hastanenin koridorunda saatlerce ağlama krizi geçirdim ertesi günü bir akrabamın tavsiyesi ile tanıştım Abdülkadir Bey ile Tabiri caizse tecrübe konustu... ve 2 yıldır hiç kimsenin göremediği rahatsızlığımın tanısı konuldu.Belirsizliğe son verildi ve tedavimiz başladı sonuçlarını buradan paylaşacağım ama ben Abdülkadir Bey' e sonuna kadar güveniyorum .
Abdülkadir Sağkol isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Abdülkadir Sağkol, Kadın Hastalıkları Ve Doğum. Size Abdülkadir Sağkol tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Histerosalpingografi (HSG), Rahim Filmi, Normal (Vajinal) Doğum, Sezeryan Doğum, Doğum Kontrol, Aşılama Yöntemi, Laparoskopi, Dilatasyon Ve Kürtaj, Histerektomi, Pelvik Muayene Ve Pap Smear.
Abdülkadir Sağkol adresi nerede?Abdülkadir Sağkol şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Üsküdar Caddesi Yukarı Mahalle Uras İş Merkezi No:18/5 Kartal İstanbul
- İstanbul Kartal
Adresine gitmek zorunda kalmadan Abdülkadir Sağkol isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Abdülkadir Sağkol online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Abdülkadir Sağkol isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Abdülkadir Sağkol, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Abdülkadir Sağkol isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Abdülkadir Sağkol bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Abdülkadir Sağkol ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Abdülkadir Sağkol hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Abdülkadir Sağkol hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde SGK kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları