Diş Hekimi Randevusu
Estetik Dolgu
Estetik Porselen
Hipnoz
Luna Dental Ağız ve Diş Sağlığı Polikiliniği
Inlay - Onlay (Porselen Dolgu)
Kanal Tedavisi
Uyutarak (Sedasyon) Diş Tedavisi
Zirkonya Restorasyonlar
Zirkonyum Porselen Kronlar
Luna Dental Ağız ve Diş Sağlığı Polikiliniği
Kariyerim boyunca eğitim ve araştırmaya büyük önem verdim. Öğretim üyesi olarak görev yaptığım Kırıkkale Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi'nde 2010 yılında dekan olarak atanmamla birlikte, akademik alanda liderlik ve yönetim becerilerimi geliştirme fırsatı buldum. Bu süreçte, öğrencilerimi motive etmek ve onları başarılı diş hekimleri olarak yetiştirmek için çaba harcadım.
2016 yılında üniversitedeki görevimden ayrıldıktan sonra, Ankara'da Luna Dental Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği'nin kurucu ortaklarından biri oldum. Bu süre zarfında, hastalarıma en son diş hekimliği tekniklerini kullanarak kaliteli ve etkili tedavi hizmetleri sunmaya odaklandım. Hastalarımın güvenini kazanmak ve onların ağız ve diş sağlığını korumak benim için en önemli önceliklerden biridir.
Profesyonel kariyerim boyunca sürekli olarak kendimi geliştirmek ve güncel kalmak için eğitimlere katıldım. Diş hekimliği alanında uzmanlaşmış ve geniş bir deneyime sahip olmanın yanı sıra, hastalarıma rahatlatıcı bir ortam sağlama ve tedavi süreçlerini anlaşılır bir şekilde açıklama konusunda da dikkatliyim.
Benim için en büyük tatmin, hastalarımın sağlıklı ve güzel bir gülüşe sahip olmalarına yardımcı olmaktır. Her hastaya bireysel ve kişiselleştirilmiş bir yaklaşım benimseyerek, onların ihtiyaçlarını anlamak ve en uygun tedavi seçeneklerini sunmak için çaba gösteririm.
Diş sağlığına olan tutkum ve uzmanlığım, her zaman en iyi hizmeti sunmak için çalışmamı sağlar.
u....
Abdulkadir Bey'le arkadaşımın vasıtasıyla yeni tanıştık. Kendisi işinde son derece pratik, başarılı, profestonel bir doktor. Hem tutum davranışında hekim olarak hem de beşeri ilişkiler olarak işinde çok başarılı buldum. Ben memnunum ve 2-3 arkadaşımı da kendisine götürdüm. İmplant tedavisi, diş çekimi, ağız bakımlarım yapıldı. Ağzımda birçok işlem gerekiyordu hepsini kendisiyle hallettik. Şu anda geçici olarak takıldı ay sonunda kalıcı dişlerim takılacak.
i̇...
Abdülkadir beyi bir arkadaş vasıtasıyla tanıdım.implant yaptırmak istemiştim. Bu süreçte gerek tedavi için yapılan müdahalelerde, gerekse bütün iletişim süreçlerinde bütün klinik çalışanları ile kaliteli bir tedavi süreci yaşadık. Sempatik, işinin ehli ve donanımlı haliyle güven veren bir hekimle çalışmak son derece faydalı oldu. Bütün dostlara tavsiye ediyorum
se...
Rusya'dan tedavi için geldik. Doktor bey gerçekten çok yetenekli. Dişlerime implant tedavisi yaptı.Teşekkür ediyoruz.
o....k
Doktor bey güler yüzlü bir o kadar da kibar biriydi.
Dişçiye karşı antipatim vardı. Önyargılarımı yıkarak diş ameliyatı olmama vesile oldu.
Çok teşekkür ederim.
Hocamız işinin ehli, çok hızlı ve pozitif enerji veren bir diş hekimidir.
Abdulkadir Hocam işiyle ilgili, cana yakın ve sıcakkanlı yaklaştı. Diş doktoru fobim vardı kendisi destek oldu. Allah ondan razı olsun. Kendisine teşekkür ediyorum. Abdulkadir Hoca kanal tedavi, birkaç dişime dolgu ve diş temizleme işlemimi yaptı. Yapılan tedavilerden çok memnun kaldım.
g.....
Abdulkadir Bey çok memnunum. Kendisi çok iyi bir doktor. Abdulkadir Bey kanal tedavimi yaptı. Herhangi bir şikayetim yok. İyi güzel her şey yolunda.
Abdulkadir Bey sağ olsun çok ilgili bir diş hekimi. Kendisi süreç konusunda en baştan itibaren çok bilgilendirdi. Benimde isteklerimi göz önünde bulundurarak tedavi sürecimi planladı. Ön 2 dişime implant tedavisi yapılıyor ve devam ediyorum. Herhangi bir sıkıntımız yok.
y.....
Abdulkadir Bey'e implant tedavimi yaptırdım ve çok memnun kaldım. Kendisi akademisyen, işinin uzmanı, kibar, nazik, anlayışlı, sizin isteklerinize her zaman cevap vermeye çalışan birisi. Aynı zamanda dolgu tedavisi yaptırdığımda beğenmediğimi ifade ettiğimde 2 sefer aynı işlemi ben mutlu olayım diye tekrarladı ve beni mutlu etti. Abdulkadir Bey tavsiye edebileceğim bir doktor.
n....
Abdulkadir Bey 20'lik diş çekimimi gerçekleştirdi. Yapılan işlemden gayet memnundum. Doktor gayet bilgili ve ilgiliydi. Eşimle, çocuğumla da ilgilenildi.
Abdulkadir Şengün isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Abdulkadir Şengün, Diş Hekimi. Size Abdulkadir Şengün tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Diş Hekimi Randevusu, Diş Beyazlatma, Diş Dolgusu, Estetik Diş Hekimliği Uygulamaları, Diş Taşı Temizliği, Diş Sıkma Botoksu, Uyutarak (Sedasyon) Diş Tedavisi, Diş Sıkma ve Gıcırdatma Tedavisi, E-Max Diş Kaplama, Kök Kanal Tedavisi.
Abdulkadir Şengün adresi nerede?Abdulkadir Şengün şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kızılırmak Mahallesi Yücel Seçkiner Caddesi No: 30/A Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Abdulkadir Şengün isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Abdulkadir Şengün online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Abdulkadir Şengün isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Abdulkadir Şengün, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Abdulkadir Şengün hangi dilleri konuşuyor?Abdulkadir Şengün ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Abdulkadir Şengün isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Abdulkadir Şengün bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Abdulkadir Şengün ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Abdulkadir Şengün hakkında ne düşünüyor?Toplam 9 hasta / danışan, Abdulkadir Şengün hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Abdulkadir Şengün hangi sigortaları kabul ediyor?Abdulkadir Şengün tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Ankara bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Diş Hekimleri
Ankara bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Diş Hekimleri
Ankara bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Diş Hekimleri
Ankara bölgesinde Merkez Bankası Mensupları kabul eden Diş Hekimleri
Ankara bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Diş Hekimleri
Ankara bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Diş Hekimleri
Ankara bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Diş Hekimleri
Ankara bölgesinde Türkiye Sigorta kabul eden Diş Hekimleri