Hastaların en zor zamanında ve en güzel anlarında yanında olmaktan mutluluk duyuyorum. Manuel Terapi, Kuru İğneleme başta olmak üzere Nörolojik, Ortopedik, Pediatrik rehabilitasyonu ve Evde Fizyoterapi dallarında yıllardır hizmet vermekteyim.
Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon Randevusu
Ameliyatsız Bel Fıtığı Tedavisi
Fizik Tedavi
Kuru İğneleme
Manipülasyon
Manuel Terapi
Ortopedik Rehabilitasyon
f.....
Bundan yaklaşık 2 ay kadar önce babamın geçirdi ağır felç sonrası vücudunun %50 sini kullanamaz hale geldi yani bundan sonraki hayatında yatağa bağımlı ve bakıma muhtaç durumda olacağı söylendi. Götürmediğimiz yer başvurmadığımız kimse kalmamıştı. Felç geçirdiği sırada 12 gün yoğun bakımda 18 gün serviste kaldı. Durumu çok çok ağırdı. Anlıyacağınız umudumuz kesilmişti. İşte tamda bu noktada geniş araştırmalarım sonrasında Abdülkadir Bey ile yollarımız kesişti. Kendisi muayenesinden sonra hemen tedaviye başladı. Şuan yaklaşık 1,5 ay oldu babamın yürümesine neredeyse ramak kaldı. Kendi başına oturuyor, ayağa kalkıyor, sağdan sola dönebiliyor, bacağını istediği gibi hareket ettirebiliyor, kolunu oynatabiliyor, yemek yiyebiliyor. Bunların hepsi bizim için hayal olmuştu ama artık Allah'a şükürler olsun Abdülkadir Bey'in sayesinde umudumuz ümidimiz daha çok oluştu. Kendisine ne kadar teşekkür etsem azdır Abdülkadir Bey bu işi gerçekten çok iyi biliyor işini de hakkıyla yapıyor. İlgisi olsun bilgisi olsun tecrübeli ve işinde uzman biri. Kendisi artık aileden biri oldu. Gönül rahatlığıyla güvenebilir sevdiklerinizi emanet edebilirsiniz. İyiki tanımışız kendisini. Herşey için tekrardan çok teşekkür ederim.
Abdulkadir Turan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Abdulkadir Turan, Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon. Size Abdulkadir Turan tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon Randevusu, Normal Randevu, Manipülasyon, Fizik Tedavi, Online Danışmanlık, Manuel Terapi, Kuru İğneleme, Ortopedik Rehabilitasyon, Ameliyatsız Bel Fıtığı Tedavisi.
Abdulkadir Turan adresi nerede?Abdulkadir Turan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Adnan Menderes 16 Yalova
Adresine gitmek zorunda kalmadan Abdulkadir Turan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Abdulkadir Turan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Abdulkadir Turan isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Abdulkadir Turan, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit.
Abdulkadir Turan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Abdulkadir Turan bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Abdulkadir Turan ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Abdulkadir Turan hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Abdulkadir Turan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.