Ergoterapi Randevusu
Ergoterapi Randevusu
Karagümrük, İstanbul
Özel eğitim ve rehabilitasyon merkezi
Azerbaycan bakü
Duyu Bütünleme Terapisi (Duyusal Bütünleme)
Ergoterapi
Nörolojik Rehabilitasyon
Pediatrik Rehabilitasyon
ay...z
Kızım da öğrenme güçlüğü vardı, kolay kolay kimseyle anlasamaz ve iletişim kuramazdı. Kızım Kadir hoca ile çok güzel anlaştı ve artık söylediğimiz komutları anlıyor ve uyguluyor. Kadir hocanın merhamet ve bilgisi bizi kendine hayran bıraktı. 7 ayda çok güzel yol kat ettik. Teşekkür ederiz abisimiz
as...r
Ben kızımı akışkan şeyleri oyun hamuru ve benzeri şeylere dokunamadığı için bir danışan tavsiyesi üzerine Abdülkadir beye götürdüm bizimle olsun çocuğumla olsun iletişimi çok güzel ve itinayla ilgilendi şuan onun sayesinde bayağı yol kat ettik bu gibi sorunlar yaşayan ve doktor konusunda çekinen tüm arkadaşlara tavsiye ederim
Abdulkadir Ulu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Abdulkadir Ulu, Ergoterapi. Size Abdulkadir Ulu tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Ergoterapi Randevusu, Randevu, Online Danışmanlık, Normal Randevu, Nörolojik Rehabilitasyon, Pediatrik Rehabilitasyon, Ergoterapi, Duyu Bütünleme Terapisi (Duyusal Bütünleme).
Abdulkadir Ulu adresi nerede?Abdulkadir Ulu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Karagümrük İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Abdulkadir Ulu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Abdulkadir Ulu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Abdulkadir Ulu isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Abdulkadir Ulu, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Abdulkadir Ulu hangi dilleri konuşuyor?Abdulkadir Ulu ile İngilizce, Almanca, Azerice, Rusça dilinde konuşabilirsiniz.
Abdulkadir Ulu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Abdulkadir Ulu bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Abdulkadir Ulu ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Abdulkadir Ulu hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Abdulkadir Ulu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.