Genel Cerrahi Randevusu
Safra Kesesi ve Safra Yolları Cerrahisi
Sleeve Gastrektomi (Tüp Mide) Ameliyatı
Tüp Mide Ameliyatı
Kahramanmaraş Mega Park Hospital
Çok memnunuz kendisinden, tavsiye üzerine geldik.Oğlum boyunu kafaya takıyordu, kısa kaldım diyordu.Boyunun kısa olmadığını biz biliyorduk ama oğlumu rahatlatmak için götürdük.Boyunun gayet ideal olduğunu, ek gıdaya gerek olmadığını söyledi.
Çok iyi bir insan çok memnun kaldım. Tavsiye üzerine gittim ihtiyacı olanları yönlendiriyorum ve çok memnunum uzun yıllardır gidiyorum. Ben bağırsaklarımdan sürekli tedavi oluyorum göbek fıtığı var sürekli ürüyor gidiyorum ameliyatlarından çok memnunum . Kardeşim kızım gidip ameliyat oldular çok memnunuz.
Abdülkadir Yücel isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Abdülkadir Yücel, Genel Cerrahi. Size Abdülkadir Yücel tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Genel Cerrahi Randevusu, Ameliyatsız Hemoroid Tedavisi, Ameliyatsız Nasır Tedavisi, Apandisit Alınması, Bağırsak Kanseri Ameliyatı, Guatr Ameliyatı, Bel Fıtığı ve Ozon, Tüp Mide Ameliyatı, Sleeve Gastrektomi (Tüp Mide) Ameliyatı.
Abdülkadir Yücel adresi nerede?Abdülkadir Yücel şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Ali Sezal Bulvarı No:6 Hacıbayram Veli Mah. Kahramanmaraş
Adresine gitmek zorunda kalmadan Abdülkadir Yücel isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Abdülkadir Yücel online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Abdülkadir Yücel isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Abdülkadir Yücel, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Abdülkadir Yücel isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Abdülkadir Yücel bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Abdülkadir Yücel ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Abdülkadir Yücel hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Abdülkadir Yücel hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Abdülkadir Yücel hangi sigortaları kabul ediyor?Abdülkadir Yücel tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.