o ...k
Merhaba. 1 yaşındaki çocuğumun uyuz tedavisi için başvuru yaptık. Verdiği tedaviyi aynı anda ailece eşzamanlı uyguladik. 3 haftalık bir tedaviydi fakat tedavi uygulamasına harfiyen uygulamamıza rağmen sonuç hepimiz için daha kötü oldu.
ed...r
Abdülkerim beye ne kadar teşekkür etsem azdır. Şimdiye kadar o kadar doktora gittim, fakat dogru düzgün ilgilenen bile olmadı. Psikolojimi etkiler oldu cilt lekelerim. Abdülkerim beye gittim, verdiği ilaçlarla cildim yenilendi lekeler birer ikiser kaybolmaya basladı İşinin uzmanı böyle doktorlar hep var olsun.
ü....n
Abdülkerim beye ne kadar teşekkür etsem azdır benim yüzümde ciddi anlamda lekeler çıkmaya başlamıştı izmirde gitmediğim hastane kalmadı ama Abdülkerim beyin tedavi etmesi çok faydalı oldu şimdi hiçbir leke yok yüzümde gerçekten çook çok iyi bir doktor ...
yl...z
trabzonun en iyi dermatoloji doktoru
Abdülkerim Cirit isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Abdülkerim Cirit, Dermatoloji.
Abdülkerim Cirit adresi nerede?Abdülkerim Cirit şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kemerkaya Mah. İller Sk. No:27-29 Trabzon
Adresine gitmek zorunda kalmadan Abdülkerim Cirit isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Abdülkerim Cirit online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Abdülkerim Cirit isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Abdülkerim Cirit bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Abdülkerim Cirit ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Abdülkerim Cirit hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, Abdülkerim Cirit hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 4 yıldız (5 üzerinden) verdi.