Diş Hekimi Randevusu
20'lik Diş Çekimi
Ağız Bakımı Eğitimi
Spident Diamond
Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)
Botoks
Zirkonyum Porselen Kronlar
Çocuk Diş Tedavisi
İmplant
Spident Diamond
dolgusu düşen dişime yaptığınız dolgunun dolgulu olduğu bile belli değil alanınızdaki tecrübeniz hastaya yaklaşımınız çok iyi ellerinize sağlık hocam çok teşekkür ederim
tu...n
Bir süre önce başka bir diş hekiminde muayene olduğumda ciddi bir diş sıkmam olduğunu ve masseter botoksu yapmam gerektiğini söyledi kendisi yapmadığı için Kerim hocamı tavsiye etti. Sağolsun hocamız tedavimi yaptıktan sonra çenemde 2 hafta sonra inanılmaz bir rahatlama hissettim.Artık sabahları baş ve çene ağrısıyla uyanmaya sonnn
ha...r
Diş beyazlatmada çok güzel sonuçlar elde edebilecek bir tecrübe Kerim hocama çok teşekkür eder başarılar dilerim
ke...r
Biriken diş taşlarımı temizleyip beyazlığa kavuşturduğunuz için çok teşekkür edeerim çok sağolun kerim hocam
ta...l
Çocuğumun dişinde çürük vardı ve çocuğum uyum göstermediği için yaptıramadık. En son tavsiye üzerine Kerim hocamla tanıştım. Hocam önce birkaç defa oğlumu kliniğe alıştırmak için kliniği tanıttı. Daha sonra oğlum hocama alışınca çok güzel bir kanal tedavisi yaptırdık. Oğlum günler sonra ilk defa gece rahat uyudu
r....s
Öncelikle hocamızın tedavim sürecinde gösterdiği ilgiden dolayı teşekkür ediyorum. Ağrısından günlerce yatamadığım dişim hocamızın kanal tedavisi uygulamasından sonra rahat yemek yiyip rahat uyuyabiliyorum artık
ş.....
Öncelikle ayni islem içn farkli klnik ve farklı doktor deneyimim oldu ama kesnlikle islemi tek seferde anlayip dolgumu ve kanal tedavimi sorunsuz yapan ve beni dis agrisindan kurtaran doktoruma burdan tesekkurlerimi iletiyorum.ilgisi alakasi ve güleryüzü basta olmak üzere kendi alaninda kendini gelistirmis olduğu apaçik ortada .kendisinden ve isleminden cokk memnun kaldim .hijyene de extra dikkat edildiğini belirmek isterim herkese gönül rahatliğiyla tavsiye ediyorum .saglikli günler çookça mutlu gülüşler diliyorum hepinize hekimimede iyi çalismalar diliyorum
f....y
Uzun bir süredir çektiğim diş ağrısının sebebini net bir şekilde öğrenemiyordum çok değerli kerim hocamın sayesinde tüm ağrılarından kurtuldum kendisine şükranlarımı iletir çok teşekkür ediyorum.
fu...
Öncelikle dişimle ilgili detaylı bilgi verdikten sonra dolgusunu yaptık.Tek sorun dişimin dolgulu olduğu anlaşılmıyor.Ellerinize sağlık hocam
Teşekkürler hocam yaptığınız beyazlatma işlemi sonrası kendimi bambaşka biri gibi hissediyorum.İlgi ve alakanız için çok teşekkür ederim.Sizler sayesinde diş hekimi fobimi yendim.
Abdulkerim Şeker isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Abdulkerim Şeker, Diş Hekimi. Size Abdulkerim Şeker tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Diş Hekimi Randevusu, Diş Dolgusu, 20'lik Diş Çekimi, Kök Kanal Tedavisi, Endodonti, Periodontoloji, Botoks, İmplant, Diş Beyazlatma, Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı).
Abdulkerim Şeker adresi nerede?Abdulkerim Şeker şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Belde Mahallesi Eflatun Caddesi Batman
Adresine gitmek zorunda kalmadan Abdulkerim Şeker isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Abdulkerim Şeker online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Abdulkerim Şeker isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Abdulkerim Şeker bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Abdulkerim Şeker ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Abdulkerim Şeker hakkında ne düşünüyor?Toplam 10 hasta / danışan, Abdulkerim Şeker hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.