Abdominal Ultrasonografi
Anti-Mikrozomal Antikor(Anti-M)(Tiroid Peroksidaz Testi) +11 daha fazla
Abdominal Ultrasonografi
Adrenalektomi
Abdullah Bereket Muayenehanesi
Anti-Mikrozomal Antikor(Anti-M)(Tiroid Peroksidaz Testi)
Büyüme Hormonu Testi
Gtt(Glukoz Tolerans Testi)
Hemaferez
Karaciğer Kan Testleri
Abdullah Bereket Muayenehanesi
Ogtt (Oral Glukoz Tolerans Testi)
Sanal Kolonoskopi
Subkütan Enjeksiyon
Tam Kan Sayımı-Hemogram
Tiroid Kan Testleri
Tpo(Tiroid Peroksidaz Testi) Tpoab
Çocuk Gelişim Testi
Abdullah Bereket Muayenehanesi
Oğlum henüz 15 günlük iken, topuk kanı taramasında tiroid ile ilgili sorun olduğunu öğrendik. Abdullah hocamız ile görüşene kadar tam bir bilinmezin içerisinde endişeli ve üzgündük. Abdullah Bey'in odasından çıkarken yüzümüz artık gülüyordu. 2014 yılında bu yana oğlumuzun tüm kontrollerini hocamız yapıyor. Kendisine minnet ve teşekkürlerimi iletirim. Çocuk Endokrinolojisi konusunda bir duayendir.
Çınar'ın Annesi
nu...n
Sevgili Hocamız ile kızımın beyin tümörünün hipofizine verdiği hasar neticesinde beyin cerrahımız Sn.Prof.Dr.Memet Özek'in yönlendirmesi ile tanıştık kzıımın sağlığına kavuşması ve halen devam eden kontrollerimiz sayesinde sağlıkla hayatına devam etmesinde çok büyük katkıları var bence en iyi çocuk endokrinoloji doktoru, ayrıca sizi rahatlatan ve güzel enerjisini çocuğa da geçiren bir yapısı var. Sayın Hocamıza sonsuz teşekkürler.
mi...r
Tıbbı terimleri çok anlamadığımız için doktorumuzun bize güzel açıklama yapmasını ve güler yüz göstermesini isteriz. Bunu ve fazlasını Abdullah Beyde bulabilirsiniz. Allah kimseyi hastaneye düşürmesin ki düşecek de olursanız umarım Abdullah Bey ile karşılaşırsınız.
te...k
Endokrin doktoru ariyorsaniz gidebileceginiz en iyi doktor hastalarina ticari acidan bakmayan yegane kisi...
ni...l
sizinle tanıştığımız için çok şanslıyız.Oğluma sayenizde bir tanı konulabildi.Herkese güvenle tavsiye ediyorum.
Abdullah Bereket isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Abdullah Bereket, Çocuk Endokrinolojisi. Size Abdullah Bereket tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Ogtt (Oral Glukoz Tolerans Testi), Çocuk Gelişim Testi, Abdominal Ultrasonografi, Sanal Kolonoskopi, Adrenalektomi, Tpo(Tiroid Peroksidaz Testi) Tpoab, Tam Kan Sayımı-Hemogram, Büyüme Hormonu Testi, Gtt(Glukoz Tolerans Testi), Karaciğer Kan Testleri.
Abdullah Bereket adresi nerede?Abdullah Bereket şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Bağdat Caddesi No: 158/10 Feneryolu Kadıköy
Adresine gitmek zorunda kalmadan Abdullah Bereket isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Abdullah Bereket online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Abdullah Bereket hangi dilleri konuşuyor?Abdullah Bereket ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Abdullah Bereket isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Abdullah Bereket bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Abdullah Bereket ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Abdullah Bereket hakkında ne düşünüyor?Toplam 5 hasta / danışan, Abdullah Bereket hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul Çocuk Endokrinoloji Doktorları
Fatih Çocuk Endokrinoloji Doktorları