Atatürk Blv. Hastane Cad. No:36/A, Kayseri
Özel Dentalara Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği
Kayseri'de DENTALARA Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniğinde Ortodontik Tedavi ihtiyacı olanlar için hasta kabulüne devam etmektedir.
g.....
Eğer ortodontik tedavi ile başarı güven ve ilgi istiyorsanız bunların hepsi Abdullah Hocada mevcut tedavimin bitmesine yaklaşık 4 ay kaldı bazen hiç bitmesin istiyorum tedavim. Diş ve diş eti sağlığım tedaviye başlamadan önce daha kötü idi. Şu an Abdullah Hoca sayesinde sağlıklı gülüşlerim var.
gu...3
Ortodontik tedavi için araştıranlar için önerim Abdullah hoca, ben uzun süre araştırdım tedavimle ilgili çok ilgili ve ayrıntılı bilgilendirme yaparak beni ikna etti şimdi tedavimin 5. ayı ve inanılmaz ilerleme kaydettik Ortodontik tedavi için araştıranların işini kolaylaştırmak için Abdullah beye kesinlikle muayene olmalarını tavsiye ediyorum
hu...ğ
Abdullah Bey tedavimi uzun süredir gerçekleştiriyor ve kendisi akademik başarıları olsun hasta doktor ilişkisi olsun takdir edilesi bir insan başarıları daim olsun
Abdullah Ekizer isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Abdullah Ekizer, Ortodonti. Size Abdullah Ekizer tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu.
Abdullah Ekizer adresi nerede?Abdullah Ekizer şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Atatürk Blv. Hastane Cad. No:36/A Kayseri
Adresine gitmek zorunda kalmadan Abdullah Ekizer isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Abdullah Ekizer online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Abdullah Ekizer isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Abdullah Ekizer bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Abdullah Ekizer ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Abdullah Ekizer hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Abdullah Ekizer hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.