so...k
2 gün önce 3.5 yaşında kızım asya baydargök ün bademcik ve geniz eti ameliyatını yaptı hocamız. Gerek alakası gerekse ameliyati çok olumlu buldum..
Bugün radyofrekans yapıldı,doktor beyin samimiyeti Güleryüzlülüğü gerçekten haritaydı,korkarak gittim fakat detaylı açıklamasıyla ve işlem sırasında konuşmasıyla rahatlattı,işlem yapılır yapılmaz bu yorumu yazıyorum çünkü gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum,işinde gerçekten başarılı bir başhekim,tereddütsüz gidebilirsiniz…(ayrıcaaa asistanının cana yakınlığı ve sempatikliğiyle çok iyi ilerledik oda aşamaları detaylı anlattı rahatlattı işini iyi yapan insanlar iyiki varlar…)
nu...k
Çok güler yüzlü anlayışlı bir doktor panik atak hastasıyım ve radyo frekans yöntemiyle burun etimi küçülttüm, işlem çok hızlı ilerledi ve doktor işlem boyunca çok anlayışlıydı ve zaman ayırıp bütün detayları anlattı. Kendisine çok teşekkür ederim gönül rahatlığı ile öneririm Abdullah beyi. Saygılar
c....d
2019 da burun etinden ve burundan kemik aldirdm hic memnun degilim ameliyatta 2 ay gibi bi sure sonra gittim burnumun geceleri tikandigini soyledim zamanla normale doner dedi ama nerdeyse 2 yil olacak hic bi degisiik yok sanki hic ameliyat olmamisim gibi geceleri yine tikaniyor
p.....
2 gün önce bademcik ameliyatı oldum. Ameliyatım başarılı geçti abdullah beyin ilgisi çok güzeldi. Gerçekten iyi bir doktor içiniz rahat gidebilirsiniz.
n....k
Abdullah hoca oğlumun genizeti bademcik ameliyatında başarısı ilgisi samimiyeti ile yüzümüzü güldürdü Allah razı olsun Çok teşekkür ederim kendisine.
Abdullah Gündoğan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Abdullah Gündoğan, Kulak Burun Boğaz.
Abdullah Gündoğan adresi nerede?Abdullah Gündoğan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Güneştepe, Doğanbey Caddesi No:1 Güngören
Adresine gitmek zorunda kalmadan Abdullah Gündoğan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Abdullah Gündoğan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Abdullah Gündoğan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Abdullah Gündoğan bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Abdullah Gündoğan ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Abdullah Gündoğan hakkında ne düşünüyor?Toplam 6 hasta / danışan, Abdullah Gündoğan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 4.5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul Kulak Burun Boğaz Doktorları
Kadıköy Kulak Burun Boğaz Doktorları