Apgar Skoru
Yenidoğan Takibi
Çocuk Gelişim Testi
Çocuk Immünizasyonu(Aşılanması)
be...a
çocuğumuz 2.5 aylık sürekli kusma kilo alamama şikayeti vardı hep idrar yolları iiltihabı teşhisiyle ilaç kullandık dr bey reflü teşhisi koydu ve 1 haftada çocuk düzeldi şimdi kilo alıyop ve rahatız kusmuyo
ha...l
Abdullah bey çok nazik, bilgili ve güleryüzlü bir doktor. Üç çocuğumu birlikte büyüttük diyebilirim. Allah O'ndan razı olsun. Hakan ALTINDAL
ha...e
çok pratik iyi niyetli ,güleryüzlü şehirdeki en iyi çocuk doktorlarından birisi diyebilirim.........
gö...y
hocam çok iyi bi doktor güler yüzlü ve cana yakın işinde oldukça uzman bi doktor allah ondan razı olsun ve başımızdan eksik etmesin 2 çocuğum var ikisinide her hastalanmasında hocama götürüyorum ve çok memnun kalyorum
m....l
Doktor bey çok bilgili ve güler yüzlü birisi. Aksaraydaki en iyi çocuk hekimi diyebiliriz. İki çocuğumuda hastalandıklarında doktor beye götürüyorum. Gayet menmun kalıyorum. M. Ali Öztel
mi...r
Çok ilgili, bilgili Teşhisleri çok isabetli. Aksaray'dan gitmez inşallah. Allah yolunu açık etsin.
ni...t
doktorumuz çok yoğun kendisinin özel muaynehane açmasını istiyoruz kendisinden çok memnunum teşekkür ederim .çok bilgili ve tecrübeli birisi çok tetkik ve tahlil yapmadan teşhis koyabiliyor
re...r
Doktor bey çok bilgili ve iletişimi çok iyi..sürekli gidiyorum çok memnunum..
he...i
güleryüzlü sıcak kanlı bilgili aksarayda gidebileceğimiz en iyi doktor sizi çok seviyoruz
Abdullah Mutlu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Abdullah Mutlu, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları. Size Abdullah Mutlu tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Tam Kan Sayımı-Hemogram, Apgar Skoru, Tüberkülin Deri Testi(Tdt), Enjeksiyon Iv, Enjeksiyon Im, Çocuk Gelişim Testi, Büyüme Hormonu Testi, X-Ray, Hemaferez, Yenidoğan Işitme Taraması.
Abdullah Mutlu adresi nerede?Abdullah Mutlu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Cumhuriyet Bulvarı No:152/A 30 Metrelik Yol Kavşağı Aksaray
Adresine gitmek zorunda kalmadan Abdullah Mutlu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Abdullah Mutlu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Abdullah Mutlu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Abdullah Mutlu bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Abdullah Mutlu ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Abdullah Mutlu hakkında ne düşünüyor?Toplam 9 hasta / danışan, Abdullah Mutlu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.