fe...a
Aşırı halsizlik/ yorgunluk nedeni ile gittiğim Dr. Abdullah bey teşhisi ( karaciğer değerlerinde aşırı artış) nedenleri belirlemek için çok yönlü tetkikler yaparak ve sürekli takip ederek tedavime yardımcı olmuştur. Bu sayede eski sağlığımı yeniden bulmuş oldum. Dr Abdullah bey hasta ile oldukça iyi iletişim kurabilen , bilimsel verileri açıklayıcı bir lisan ile sunan, hastayı tedavi sürecinde yalnız bırakmayan bir doktordur. Muayeneden sonra ve tedavi sürecinde dahi her an iletişim kurabileceğimiz aklınıza takılan soruları yanıtlayan ve sizi rahatlatan bir hekimdir.Onunla karşılaşmak iyi bir şans oldu benim için. Kendisine teşekkür ediyorum.
ya...r
Yıllar önce anneme mide kanseri teşhisi koyan ve şimdide benim doktorum olan mükemmel insan. Endoskopiyi hiç çekinmeden yaptırdığım sonsuza kadar güvendiğim alanında çok başarılı olan bir doktor gerçekten.
ab....
Doktorum Sn. Abdullah Okan ile tanıştığım için şanslıyım. Sadece uzmanlık alanında değil, insan olarak da harika biridir.
Endoskopiden çekiniyordum ancak sağ olsun hiç etkilenmediğim, son derece konforlu bir endoskopi uyguladı. Hatta endoskopi yapıldığını anlamadım bile.
Kendisi İzmir'de ilk defa uyutarak endoskopi işlemini başlatmıştır.
Özetle, Gastroenteroloji ya da Dahiliye alanında güvenebileceğiniz, alanda başarılarıyla kendini kanıtlamış bir doktora ihtiyacınız varsa, kesinlikle tavsiye ederim. İlk görüşmede bu söylediklerimi fark edeceksiniz.
me...e
Merhaba benim hastaligimda sigmoit tm bulup beni cerraha yönlendiren hocam a teşekkür ederim benim hayatımı kurtardı erken teşhis ile dalının en iyisi gözünüz kapalı gidebilirsiniz mehmet aytepe
mi...r
Mükemmel bir doktor.gerek bilgisi olsun, gerek hastaya yaklaşımı gerçekten çok iyi.herkese tavsiye ederim.iç hastaliklari ozellikle mide bagirsak ve karaciger konusunda uzman guvenek gideceginiz en onemli isimlerden bir tanesi.kendisine cok cok tesekkur ederim
Abdullah Okan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Abdullah Okan, Gastroenteroloji.
Abdullah Okan adresi nerede?Abdullah Okan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- 1400 sok. No:9 Baysak-1 İş Merkezi K:2 D:4 Alsancak Konak
Adresine gitmek zorunda kalmadan Abdullah Okan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Abdullah Okan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Abdullah Okan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Abdullah Okan bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Abdullah Okan ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Abdullah Okan hakkında ne düşünüyor?Toplam 5 hasta / danışan, Abdullah Okan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Konak bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Gastroenterologlar
Konak bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Gastroenterologlar
Konak bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Gastroenterologlar
Konak bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Gastroenterologlar
Konak bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Gastroenterologlar
Konak bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Gastroenterologlar
Konak bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Gastroenterologlar
Konak bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Gastroenterologlar
Konak bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Gastroenterologlar
Konak bölgesinde Compugroup Medical Bilgi Sistemleri A.Ş. (CGM ) kabul eden Gastroenterologlar
Konak bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Gastroenterologlar
Konak bölgesinde Türkiye Sigorta kabul eden Gastroenterologlar