Kaptan Paşa, Kaptan Paşa Mah. Piyale Paşa Bulv, Okmeydanı Cd. No: 4, 34384 Şişli/İstanbul, Şişli
ne...z
Saygıdeğer doktorumuz Prof. Abdullah Özkaya'ya gözümü kedimin tırmalaması sebebiyle gittim. Kendisi o kadar güleryüzlü, pozitif yaklaşımı olan birisi ki gözümün üst katmanında yırtık olmasına rağmen o çok büyük sıkıntılı anımızda bile bizi herşeyden önce yaklaşımıyla rahatlattı. Her sorumuza detaylı açıklamalarıyla hatta bazı durumlarda daha biz sormadan o kadar güzel bizi aydınlattı ve doğru yönlendirdi ki başka yerlerde çok büyük sıkıntılar yaşamaktan dönmüş oldum. Şu an iyileşme sürecindeyim ve hiçbir sıkıntı yaşamadım. Kendisine bir kez de burdan teşekkürlerimizi iletmek isteriz Allah razı olsun.
ay...l
Prof. Dr. Abdullah Özkaya harika bir doktor. Empatik ve sıcakkanlı yaklaşımı ile etkili bir tedavi uyguladı ve şiddetli göz kuruluğu, kaşıntısı rahatsızlığımdan kurtardı beni. Sonsuz teşekkürler. Fazlasıyla memnun kaldım.
Abdullah Özkaya isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Abdullah Özkaya, Göz Hastalıkları.
Abdullah Özkaya adresi nerede?Abdullah Özkaya şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kaptan Paşa, Kaptan Paşa Mah. Piyale Paşa Bulv, Okmeydanı Cd. No: 4, 34384 Şişli/İstanbul Şişli
Adresine gitmek zorunda kalmadan Abdullah Özkaya isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Abdullah Özkaya online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Abdullah Özkaya isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Abdullah Özkaya bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Abdullah Özkaya ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Abdullah Özkaya hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Abdullah Özkaya hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.