Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)
Ağız Koruyucusu
Küretaj
Lazerli Diş Bakımı
Periodontal Plastik Cerrahisi Yumuşak Doku Greftleri
İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi
Yönlendirilmiş Doku Rejenerasyonu (Ydr)
İmplant
me...n
Doç. Dr. Seçkin Ertuğrul çok nazik ve ilgili bir diş hekimi. Devlet kurumunda olmasına rağmen yeterli ilgiyi bize gösterdi. Doç. Dr. Seçkin Ertuğrul gelecek hayatında başarılar dilerim.
ay...n
Eline sağlık. Hem tedavileri hem yardımseverliği için teşekkür ediyorum. Bize çok yardımcı oldu. Hastalara özellikle Doç. Dr. Seçkin Ertugrulu önermek isterim.
Abdullah Seçkin Ertuğrul isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Abdullah Seçkin Ertuğrul, Periodontoloji. Size Abdullah Seçkin Ertuğrul tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Diş Estetiği, Lazerli Diş Bakımı, Ağız Koruyucusu, Dental Anestezi, Diş Bakımında Lazer Tedavisi, Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı), Küretaj, Diş Eti Estetiği, Diş Bakımı, Periodontal Plastik Cerrahisi Yumuşak Doku Greftleri.
Abdullah Seçkin Ertuğrul adresi nerede?Abdullah Seçkin Ertuğrul şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- İZMİR İzmir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Abdullah Seçkin Ertuğrul isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Abdullah Seçkin Ertuğrul online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Abdullah Seçkin Ertuğrul isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Abdullah Seçkin Ertuğrul bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Abdullah Seçkin Ertuğrul ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Abdullah Seçkin Ertuğrul hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Abdullah Seçkin Ertuğrul hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.