Herhangi bir hizmet eklenmemiş
Tüm görüşleriniz değerli.
Moderasyon sürecimiz hakkında daha fazlasını öğrenin.
t.....
Telefon numarası doğrulandı
Çok ilgili ve açıklayıcı bir doktor. Her şeyi uzun uzun açıklayıp güzelce ilgileniyor. Yaptığı katarakt ameliyatından sonra ise görüşüm eskisine göre çok daha net. Çok teşekkür ederim kendisine.
he...i
Kendisine çok minnettarım. Ameliyatı ile beni sağlığıma kavuşturdu .sol gözüm su an süper hayırlısı ile sağ göz ameliyatım ile de beni hayata döndürecektir. göstermiş olduğu alaka ve yakınlığa karsı her zaman teşekkürlerimi bir borç biliyorum, Böyle değerli insanları tanrı basımızdan eksik etmesini,
Abdullah Sevük isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Abdullah Sevük, Göz Hastalıkları.
Abdullah Sevük adresi nerede?Abdullah Sevük şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Talatpaşa Yolu.Atatürk Cad. Edirne
Adresine gitmek zorunda kalmadan Abdullah Sevük isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Abdullah Sevük online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Abdullah Sevük isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Abdullah Sevük bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Abdullah Sevük ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Abdullah Sevük hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Abdullah Sevük hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 4.5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Yakın zamanda aranan bazı hastalıklar