Altunizade, Kısıklı Caddesi No:5, Üsküdar, İstanbul

Sigortası olan hastalar ve sigortasız hastalar

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin
Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi

Genel Cerrahi Randevusu

Ameliyatsız Obezite Tedavisi +32 daha fazla

Bağırsak Kanseri Ameliyatı

Da Vinci Robotik Cerrahi

Endoskopi

Genel Cerrahi Randevusu

Dr.He Clinic

Doç. Dr. Abdullah Şişik 2007 yılında Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden mezun olmuş ve 2007-2012 yılları arasında Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde genel cerrahi eğitimi almıştır. 2013-2014 yılları arasında Bingöl Devlet Hastanesinde Genel Cerrahi Uzmanı olarak görev yaptı. 2014 yılında İstanbul Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne Genel Cerrahi Uzmanı olarak döndü.
2014-2020 yılları arasında Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde obezite cerrahisi ve kolorektal cerrahi konusunda özel olarak çalıştı. İleri laparoskopik cerrahide uzmanlaştı. 2018 ve 2019 yıllarında Belçika'da Prof. Bruno Dillemans ile obezite cerrahisi üzerine çalışma fırsatı buldu.

2019 yılında Üniversiteler Arası Komite tarafından Doçent ünvanı aldı. Uluslararası ve ulusal dergilerde yayınlanmış 50'den fazla bilimsel makalesi ve uluslararası ve ulusal kongrelerde sunulan 100'e yakın bildirisi bulunmaktadır. Abdullah Şişik aynı zamanda Archieves of Clinical and Experimental Medicine dergisinin kurucularından biridir ve 2020 yılı baş editörüdür.

Makaleler

Abdullah Hoca'yı çok uzun süren araştırmalar sonucu buldum. Devlet hastanesindeki görevindeydi o zaman. Orada ameliyat olamadım ama daha sonra muayenehanesinden ulaştım. Covid dönemi sonlarıydı. Online olarak bütün sorularımı yanıtladı, tüm endişelerimi giderdi. Gastrik sleeve ameliyatına karar verdik. Şu an 3. senemdeyim. Arada bir de meme kanseri atlattım, kilomu koruyorum. 3 senedir ne zaman istesem kendisine ulaşabildim. Asla ameliyat sonrası desteğini çekmedi, iyi ki tercih etmişim. Tecrübesine güvenim sonsuz. Gözünüz kapalı tercih edin.

Ben çok memnun kaldım. Ameliyat olmak isteyen herkese tavsiye ediyorum. Tüp mide ameliyatımı gerçekleştirdi. Ağrı, sancı, kusma gibi şikayetlerim olmadı. Herhangi bir sıkıntı yaşamadım. Rahat bir dönem geçirdim. 9 ay oldu sürecim çok iyi gidiyor. İdeal kiloma inmiş durumdayım daha da veriyorum. 9 ay boyunca hiçbir şikayet yaşamadım.

V

Her gördüğüme Abdullah Hocayı tavsiye ediyorum. Sürecim iyi ilerliyor. Kendisi çok güzel ilgileniyor. Tüp mide ameliyatımı gerçekleştirdi. Sağlık açısından en güzel en iyi bir şekilde sürecim çok güzel ilerliyor. Herkese tavsiye ediyorum. Sağlıklı bir şekilde zayıfladım. Sağlık problemleri yaşamadım. Baş dönmesi, halsizlik, mide bulantısı problemleri yaşamadım. Çok şükür iyiyim.

Tüp mide ameliyatı oldum. 1 sene 1 ay oldu ameliyat olalı. 40 kiloya yakın kilo verdim. Gayet başarılı uzun zamandır takip ettiğim bir doktor. Kontrollerime hiç aksatmadan devam ettim 1. yıl kontrolüme şehir dışında olduğum için gidemedim. Herkese öneririm.

Bu hayatta tanıdığım en iyi doktorlardan bir tanesi. Bütün herkese tavsiye ediyorum. Ameliyat olmalarını istiyorum. Güvenle kendinizi teslim edebileceğiniz en iyi doktorlardan bir tanesi. Tüp mide ameliyatımı gerçekleştirdi. Kendisi ve ekibi süper, muhteşemler. 3 gün hastanede kaldım gerçekten insan eve gelmek istemiyor o kadar güzeldi. Hala daha kontrollerime gidiyorum.

Abdullah Hoca ile 4 sene önce mide ameliyatı olmuştum ve çok memnun kaldım. Hastalarıyla ilgisi alakası çok güzel iletişimi çok güzel geçen senede oğluma mide balonu taktırdım. Abdullah Hocam oğlum hastalandığında benimle birlikte sabahladı uyumadı çok ilgilendi. Yine ameliyat olsam yine Abdullah Hocam derim işini aşkla sevgiyle yapıyor. Başarıları daim olsun. Onun sayesinde tekrar hayata bağlandım yaşamanın çok güzel olduğunu anladım iyi ki Abdullah Hocam diyorum iyi ki tanımışım herkese öneririm asla pişmanlık yaşamazlar.

Abdullah Bey çok iyi bir doktor. Her şeyi başta söylüyor. Kendisi çok ilgili her konuda ilgileniyor. Sayesinde çok da sağlıklı kilo verdim. 6 aylık balon taktırdım 2. ayımda çıkardım. Kontrollerime kendisiyle devam edeceğim.

Fazla kilo sebebiyle gittim. Süreç iyi geçti ve süreç ile bilgilendirme yaptı. Kendisi ilgili alakalı biri kestirip atmıyor. Kontrolleri her zaman önemseyen bir doktor internetten tesadüf buldum gittim ve çok memnunum.

Mide ameliyatı oldum. Süreç çok iyi geçti. Tavsiye üzerine gittim ve tüm aşamaları anlattı. İyisi kötüsü ile anlattı bu sebepten güvenerek ameliyata girdim. Sonucu pozitif oldu. Memnun olmadığım hiçbir konu yok. İyi bir doktor alanında uzman.

Ablamın tavsiyesi üzerine gittim, mide küçültme ameliyatı oldum. Gayet memnunum. Ameliyattan yaklaşık 1 sene geçti her görüşmemde her soruma cevap alabildim. Güleryüzlü, bilgili olması gayet iyiydi. Çok seviyorum kendisini. Ameliyat öncesi ve sonrasında ilk görüşmeye gittiğimde ameliyat ilgili her şeyi anlattı. Güvenerek korkmadan, stres olmadan ameliyat olabildim. korkmamamız için elinden geleni yapıyor. Ameliyat sonrası kontrollerde testler istiyor ve yorumluyor. Süreç gerçekten iyi ilerliyor.