Sigortası olan hastalar ve sigortasız hastalar
Genel Cerrahi Randevusu
Gastrik Bypass
Gastroskopi
Göbek Fıtığı Ameliyatı
Dr.He Clinic
Kolektomi (Kalın Bağırsağın Çıkarılması)
Kolon Ve Rektum Cerrahisi
Sleeve Gastrektomi (Tüp Mide) Ameliyatı
Tüp Mide Ameliyatı
Yutulabilir Mide Balonu
Dr.He Clinic
2014-2020 yılları arasında Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde obezite cerrahisi ve kolorektal cerrahi konusunda özel olarak çalıştı. İleri laparoskopik cerrahide uzmanlaştı. 2018 ve 2019 yıllarında Belçika'da Prof. Bruno Dillemans ile obezite cerrahisi üzerine çalışma fırsatı buldu.
2019 yılında Üniversiteler Arası Komite tarafından Doçent ünvanı aldı. Uluslararası ve ulusal dergilerde yayınlanmış 50'den fazla bilimsel makalesi ve uluslararası ve ulusal kongrelerde sunulan 100'e yakın bildirisi bulunmaktadır. Abdullah Şişik aynı zamanda Archieves of Clinical and Experimental Medicine dergisinin kurucularından biridir ve 2020 yılı baş editörüdür.
b...
Abdullah Hoca'yı çok uzun süren araştırmalar sonucu buldum. Devlet hastanesindeki görevindeydi o zaman. Orada ameliyat olamadım ama daha sonra muayenehanesinden ulaştım. Covid dönemi sonlarıydı. Online olarak bütün sorularımı yanıtladı, tüm endişelerimi giderdi. Gastrik sleeve ameliyatına karar verdik. Şu an 3. senemdeyim. Arada bir de meme kanseri atlattım, kilomu koruyorum. 3 senedir ne zaman istesem kendisine ulaşabildim. Asla ameliyat sonrası desteğini çekmedi, iyi ki tercih etmişim. Tecrübesine güvenim sonsuz. Gözünüz kapalı tercih edin.
Ben çok memnun kaldım. Ameliyat olmak isteyen herkese tavsiye ediyorum. Tüp mide ameliyatımı gerçekleştirdi. Ağrı, sancı, kusma gibi şikayetlerim olmadı. Herhangi bir sıkıntı yaşamadım. Rahat bir dönem geçirdim. 9 ay oldu sürecim çok iyi gidiyor. İdeal kiloma inmiş durumdayım daha da veriyorum. 9 ay boyunca hiçbir şikayet yaşamadım.
v.....
Her gördüğüme Abdullah Hocayı tavsiye ediyorum. Sürecim iyi ilerliyor. Kendisi çok güzel ilgileniyor. Tüp mide ameliyatımı gerçekleştirdi. Sağlık açısından en güzel en iyi bir şekilde sürecim çok güzel ilerliyor. Herkese tavsiye ediyorum. Sağlıklı bir şekilde zayıfladım. Sağlık problemleri yaşamadım. Baş dönmesi, halsizlik, mide bulantısı problemleri yaşamadım. Çok şükür iyiyim.
Tüp mide ameliyatı oldum. 1 sene 1 ay oldu ameliyat olalı. 40 kiloya yakın kilo verdim. Gayet başarılı uzun zamandır takip ettiğim bir doktor. Kontrollerime hiç aksatmadan devam ettim 1. yıl kontrolüme şehir dışında olduğum için gidemedim. Herkese öneririm.
Bu hayatta tanıdığım en iyi doktorlardan bir tanesi. Bütün herkese tavsiye ediyorum. Ameliyat olmalarını istiyorum. Güvenle kendinizi teslim edebileceğiniz en iyi doktorlardan bir tanesi. Tüp mide ameliyatımı gerçekleştirdi. Kendisi ve ekibi süper, muhteşemler. 3 gün hastanede kaldım gerçekten insan eve gelmek istemiyor o kadar güzeldi. Hala daha kontrollerime gidiyorum.
b...
Abdullah Hoca ile 4 sene önce mide ameliyatı olmuştum ve çok memnun kaldım. Hastalarıyla ilgisi alakası çok güzel iletişimi çok güzel geçen senede oğluma mide balonu taktırdım. Abdullah Hocam oğlum hastalandığında benimle birlikte sabahladı uyumadı çok ilgilendi. Yine ameliyat olsam yine Abdullah Hocam derim işini aşkla sevgiyle yapıyor. Başarıları daim olsun. Onun sayesinde tekrar hayata bağlandım yaşamanın çok güzel olduğunu anladım iyi ki Abdullah Hocam diyorum iyi ki tanımışım herkese öneririm asla pişmanlık yaşamazlar.
Abdullah Bey çok iyi bir doktor. Her şeyi başta söylüyor. Kendisi çok ilgili her konuda ilgileniyor. Sayesinde çok da sağlıklı kilo verdim. 6 aylık balon taktırdım 2. ayımda çıkardım. Kontrollerime kendisiyle devam edeceğim.
Fazla kilo sebebiyle gittim. Süreç iyi geçti ve süreç ile bilgilendirme yaptı. Kendisi ilgili alakalı biri kestirip atmıyor. Kontrolleri her zaman önemseyen bir doktor internetten tesadüf buldum gittim ve çok memnunum.
Mide ameliyatı oldum. Süreç çok iyi geçti. Tavsiye üzerine gittim ve tüm aşamaları anlattı. İyisi kötüsü ile anlattı bu sebepten güvenerek ameliyata girdim. Sonucu pozitif oldu. Memnun olmadığım hiçbir konu yok. İyi bir doktor alanında uzman.
Ablamın tavsiyesi üzerine gittim, mide küçültme ameliyatı oldum. Gayet memnunum. Ameliyattan yaklaşık 1 sene geçti her görüşmemde her soruma cevap alabildim. Güleryüzlü, bilgili olması gayet iyiydi. Çok seviyorum kendisini. Ameliyat öncesi ve sonrasında ilk görüşmeye gittiğimde ameliyat ilgili her şeyi anlattı. Güvenerek korkmadan, stres olmadan ameliyat olabildim. korkmamamız için elinden geleni yapıyor. Ameliyat sonrası kontrollerde testler istiyor ve yorumluyor. Süreç gerçekten iyi ilerliyor.
Abdullah Şişik isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Abdullah Şişik, Genel Cerrahi. Size Abdullah Şişik tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Genel Cerrahi Randevusu, Normal Randevu, Preoperatif Değerlendirme, Robotik Cerrahi, Da Vinci Robotik Cerrahi, Laparoskopi, Obezite Cerrahisi, Morbid Obezite Cerrahisi, Ameliyatsız Obezite Tedavisi.
Abdullah Şişik adresi nerede?Abdullah Şişik şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Altunizade, Kısıklı Caddesi No:5 İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Abdullah Şişik isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Abdullah Şişik online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Abdullah Şişik isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Abdullah Şişik, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Abdullah Şişik hangi dilleri konuşuyor?Abdullah Şişik ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Abdullah Şişik isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Abdullah Şişik tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Abdullah Şişik hakkında ne düşünüyor?Toplam 33 hasta / danışan, Abdullah Şişik hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Abdullah Şişik hangi sigortaları kabul ediyor?Abdullah Şişik, sigortanın mevcut olup olmadığını belirtmedi. Sigortanızı kapsayıp kapsamadığını veya yalnızca sigortasız hastaları kabul edip etmediğini öğrenmek için önce Abdullah Şişik ile iletişime geçmenizi öneririz.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Genel Cerrahlar
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar