Genel Cerrahi Randevusu
Çınarlı Mah. 61027 Sok. Sunar Nuri Çomu İş Merkezi C Blok K:1 D:12 Seyhan Adana, Adana
Da Vinci Robotik Cerrahi
Elektron Işınlı Bilgisayarlı Tomografi
Laparoskopi
Laserasyon Onarımı
Preoperatif Değerlendirme
Robot Destekli Cerrahi
Robotik Cerrahi
A++PlusSurgery
Mide rahatsızlığı sebebiyle doktora gitmiştim. Pankreasta kist olduğu görüldü. Öneri üzerine Abdullah Bey'e ulaştım. Muayene oldum. Ameliyatımı yaptı. Çok başarılı ve rahat geçti. Sonrasında da herhangi bir şikayet oluşmadı. Hastaya karşı birebir çok yakından ilgilenen, kontroller konusunda çok hassas ve titiz davranan bir doktor. Gönül rahatlığı ile önerebileceğim bir hekim.
Babamın pankreasında 3,5 cm kist görülmüştü. Araştırmalarım ve öneri sonucu Abdullah Bey'e ulaştık. Harika bir doktor. Dörtdörtlük ilgilendi. Aslında kist olmadığı, doğumsal bir boşluk olduğu görüldü. Daha önce çekim yapılan makine eski olduğu için flu şekildeydi, net görünmüyormuş. Kafamızın rahat olması için birçok tetkik yaptı. Çok mütevazi ve hastaya çok yakın davranan bir doktor. Bizi çok detaylı bilgilendirdi. Çok çok memnun kaldık.
Annemin safra kesesinde kanallarda taş vardı. Taş alınamadığı için kanal iptal edildi ve tekrar kanal açıldı. Operasyon başarılı geçti. Sonrasında da hiçbir sorun yaşamadık. Allah razı olsun, Abdullah Bey'den çok memnun kaldık. Hastaya yaklaşımı çok güzel. Ameliyatla ilgili, öncesi ve sonrası ile ilgili detaylı bilgi verdi bizlere. Hiçbir sorun yaşamadık.
Abdullah Ülkü isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Abdullah Ülkü, Genel Cerrahi. Size Abdullah Ülkü tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Genel Cerrahi Randevusu, Normal Randevu, Elektron Işınlı Bilgisayarlı Tomografi, Preoperatif Değerlendirme, Laserasyon Onarımı, Robotik Cerrahi, Da Vinci Robotik Cerrahi, Robot Destekli Cerrahi, Laparoskopi.
Abdullah Ülkü adresi nerede?Abdullah Ülkü şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Çınarlı Mah. 61027 Sok. Sunar Nuri Çomu İş Merkezi C Blok K:1 D:12 Seyhan Adana Adana
Adresine gitmek zorunda kalmadan Abdullah Ülkü isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Abdullah Ülkü online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Abdullah Ülkü isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Abdullah Ülkü, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Abdullah Ülkü hangi dilleri konuşuyor?Abdullah Ülkü ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Abdullah Ülkü isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Abdullah Ülkü bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Abdullah Ülkü ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Abdullah Ülkü hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Abdullah Ülkü hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Abdullah Ülkü hangi sigortaları kabul ediyor?Abdullah Ülkü tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Adana bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Genel Cerrahlar
Adana bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
Adana bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
Adana bölgesinde Aviva Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
Adana bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
Adana bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
Adana bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
Adana bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar