vi...n
İlk böbrek hastası olduğumda yüzüme baktığında bile çözümün yok ve ben üzülüyorum bakışlarını hep hissettim ve organ nakli öncesinde sonrasında beni anlayan bir doktorum olduğu için hep şükrettim, hekimlik ile tevazunun,hastayı anlamanın,sabrın, güler yüzlülüğün bir araya geldiği muhteşem hocamızdır.Erzurumda olanlara tavsiye ederim , ben ayrıldım ancak özellikle enfeksiyon dönemlerinde eksikliğini çok hissediyorum çünkü geçecek başlayalım tedaviye izotonik takalım dediği an iyileşiyordum .Saygılar hürmetler Hocam Lütfen hocamızın sözünden çıkmayın hastası olursanız ben dinlemedim neticede böbrekler gitti
fa...k
Mütavaziliğiyle ve engin bilgileriyle hastaları iyleştirmeyi yada hastalığını en aza indirmeyi hedefleyen mükemmel bir doktordur.Saygıyla önünde eğiliyorum.
Abdullah Uyanık isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Abdullah Uyanık, Nefroloji.
Abdullah Uyanık adresi nerede?Abdullah Uyanık şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Dağgül Mah. Çevre Yolu Hakkari
Adresine gitmek zorunda kalmadan Abdullah Uyanık isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Abdullah Uyanık online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Abdullah Uyanık isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Abdullah Uyanık bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Abdullah Uyanık ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Abdullah Uyanık hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Abdullah Uyanık hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.