Mardin Devlet Hastanesi

Herhangi bir hizmet eklenmemiş
Diyarbakır Gazi Yaşargil Eğitim Ve Araştırma Hastanesi
Talaytepe, Üçkuyular Mahallesi Elazığ Yolu, Üzeri 10.Km, Kayapınar

Herhangi bir hizmet eklenmemiş

Abant İzzet Baysal Üniversitesi 2013 Psikoloji bölümünden mezun oldum. çalıştığım Kurumlar;
2013-2014 Bitlis Eren Üniversitesi Mediko-sosyal
2014-2015 Elazığ Fırat üniversitesi Araştırma Hastanesi
2015-2019 Viranşehir Devlet Hastanesi
2019-2020Mardin Devlet Hastanesi
2020- Halen Gazi Yaşargil Eğitim Araştırma Hastanesi

Konum: Mardin Devlet Hastanesi Diğer

Öncelikle ilgi ve alakalarından dolayı çok teşekkür ederim. Karşılama çok iyiydi. Soruna çözüm odaklı yaklaşılıp bir çok yönle yaklaşıldı. Tecrübeli olduğu kadar iş ahlakı yönünden de gayet başarılıydı. Mutlaka tavsiye edilmeli diye düşünüyorum. Meslek hayatında başarılar diler katkılarından dolayı teşekkür ediyorum. Seans süresi yeterliydi. Kaygı bozukluğu şikayeti ile gittim. Görüşme etkili ve çözüm odaklıydı.

Ç
Konum: Mardin Devlet Hastanesi Diğer

Her görüsmemizde daha iyi hissettiren, güclü yanlarimı kesfetmemde bana ön ayak olan, ilk görüsmedeki saygısını ve empatisini her daim hissettiren, bir cok olumsuz düsünce ve karardan beni döndüren Abdullah Hocam var olasın

Psk. Abdullah Yarış

Teşekkürler. Bu sizin gayretiniz ve cabanizla gerçekleşti.

Konum: Mardin Devlet Hastanesi Diğer

Hayatım çıkmazdayken, saptığım yolları bilmezken ve çok yalnız hissettiğim bir zamanda, kimseye derdimi anlatamadığım (olduğu gibi), çözümünü bulabileceğime inanmadığım bir sürü sorun varken Psikiyatrinin Psikolog desteği almamda fayda olacağını söyledikten sonra hemen müsait bir doktorla görüşmek istedim. bilmeden araştırmadan Abdullah bey ile karşılaştım. İlk seansta bile çok iyi hissetmiştim. Benim bakış açımdan bakabilmesi ve demek istediğini tam anlaması benim de asıl sorunların neler olduğunu görmeme yardımcı oldu. Kendisi ile hala sürecimize devam ediyoruz. Buradan da kendisine hem desteği hemde farklı bakış açıları yakalamamı sağladığı için çok teşekkür ediyorum.

Psk. Abdullah Yarış

Teşekkürler güzel düşünceleriniz için.