sa...k
Ceyhan'da Aile Hekimi kapsamına alındıktan sonra HASM Dr.Abdulmecit GÜMÜŞ ile bir hastası olarak ve Mahalle bilgileri hakkında beraber çalışma ile tanıştım, Doktorumuz çok zeki, herkesi tatlı dil,ismen hitap ederek güleryüzle muayene ve doğru teşhis tedavisi ile tüm Mahalle Halkının beyenini almıştır. Emek Mahallesi Halkı adına kendisini bu konuda tebrik eder ve YILIN HEKİMİ SEÇİLMESİNİ TALEP EDİYORUZ. sELAMLAR.
sa...k
3 dönemdir Emek Mahallesi Muhtarıyım,Mahallenin genel Aile Hekimi olan Dr.A.Mecit GÜMÜŞ kadar hala mahalleli vatandaşlarımı tanıyamıyorum,her ırk,Kürt,Türk.Arap,Zaza,Romen ve Bohçacı hepsinin eşit şekilde, bay bayan çocuk herkesi kendisine sevdirmeyi başarmıştır.YILIN ÖRNEK AİLE HEKİMİ OLMASINI diliyorum.Sağlık ve Başarılar..
Abdülmecit Gümüş isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Abdülmecit Gümüş, Aile Hekimliği.
Abdülmecit Gümüş adresi nerede?Abdülmecit Gümüş şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Hürriyet Mah. Adana
Adresine gitmek zorunda kalmadan Abdülmecit Gümüş isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Abdülmecit Gümüş online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Abdülmecit Gümüş isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Abdülmecit Gümüş bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Abdülmecit Gümüş ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Abdülmecit Gümüş hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Abdülmecit Gümüş hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.