Abdülvahap Gök Muayenehanesi
Fevzi Çakmak Bl.Şahintaş Apt. 52/1 Değirmiçem Mah., Gaziantep

Herhangi bir hizmet eklenmemiş

Konum: Abdülvahap Gök Muayenehanesi Diğer

2010 Yılında omurilik çökme kırığı ameliyatı oldum felç kalma ihtimalim vardı şu an üzerinden 10 yıl geçti ve koşuyorum, yürüyorum, çalışıyorum normal bir insanın yapabildiği her şeyi yapıyorum elbette herkes hayatında nasibini yaşar ama bu doktora ne kadar teşekkür etsem az, çok çok başarılı bir doktor ülkemizin en çok böyle değerli ve insan sağlığını son derece önemseyen doktorlara ihtiyacı var ona sonsuz teşekkür ederim..

Konum: Abdülvahap Gök Muayenehanesi Beyin Tümörlerinin Mikrocerrahi İle Tedavisi

2009 yılında kızım ikra yeter turanı beyin tümörü rahatsızlığıyla vahap hocayla tanıştık 11 yıldır kızımın 6 beyin ameliyatlarına giren vahap hoca (tümör kötü huylu olduğu için) ve bu ameliyatları hasar bırakmadan başarılı yaptı. Çok merhametli. Başarılı. Vahap hoca'ya can borçluyum allah binlerce kere razı olsun. Allah onun gibi iyi bilim insanlarını başımızdan eksik etmesin. Türkiyenin en başarılı Beyin cerrahlarndan olan Vahap hocama çok teşekkür ediyorum.

Emine TURAN

ben öğretmenim babam beyin kanaması geçirmişti 2 defa toplamda 22 ssat süren çok riskli ameliyatı hiç bir fiziksel kayıp olmadan yapabilen türkiyenin en iyi beyin doktoru Allah izin verdiyse biz yaparız diyen ender insanlardan ve ben refakatçi olarak kaldığım hastanede türkiyenin her yerinden tedavi için geliyorlardı bir hastanın ben türkiyede o kadar tıp fakültesi doktor gezdim istanbuldan burayı tavsiye etti bir doktor demişti ve onun için geldim demişti ameliyatı yüz nasklinden daha zor bir ameliyatmıış beyinde kılcal damar topu varmış ve bu zamana kadar kimsenin yapamadığı ameliyattan 11 tane yapmışlar bu başka bir hastanın anlattığı 2 ay sonra kontrole gittiğimde bu hastanın yürüyüreke çıktığına şahit oldum Allah razı olsun SAyın HOCAM gerçekden türkiyenin değeri diyebililrm...

herşeyden önce hastanın sağlıgını düşünen başarılı,mantıklı bir bilim adamı

sayın abdulvahap gök benim kanımca bölümünün en iyisi annemi allahtan sonra bana kavuşturan sayın doktor ve ekibine çok çok teşekkür ederim . hocam başarıların devamını dilerim