t.....
Abdurrahman bey gerçekten işine saygı duyan ve layıkıyla yapan bir insan, kilo verme amacıyla gittim ancak sadece ideal kiloma ulaşmakla kalmayıp nasıl beslenmem gerektiğini de öğrendim. Vücut akupunkturu sayesinde enerjim yükseldi, dikkatim arttı. Ben çok fayda gördüm. Tavsiye ederim.
di...k
Dr. Abdurrahman Beyin uyguladığı program ile yıllardır veremediğim kilolarımdan kurtulmaya başladım. Dört ay gibi bir sürede 16 kilo verdim ve sağlıklı olabilmenin sadece kilo vermek olmadığını, beslenme tarzının nasıl olması gerektiğini de öğrendim.Başarılı olmamı Doktor Abdurrahman Beyin detaylı açıklamalarına borçluyum. Kilolarından kurtulmak isteyen ve kilo almak istemeyen herkese tavsiye ediyorum. Kendisine de çok çok teşekkür eder iyi çalışmalar dilerim.
Abdurrahman Aksoy isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Abdurrahman Aksoy, Akupunktur.
Abdurrahman Aksoy adresi nerede?Abdurrahman Aksoy şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- 7.Cadde 70.Sok.(eski27) No:15/5-6 Bahçelievler/ Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Abdurrahman Aksoy isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Abdurrahman Aksoy online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Abdurrahman Aksoy isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Abdurrahman Aksoy bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Abdurrahman Aksoy ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Abdurrahman Aksoy hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Abdurrahman Aksoy hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.