Üniversite eğitimini Lefke Avrupa Üniversitesi Psikoloji bölümünde tamamlamıştır ardından İstanbul Arel Üniversitesi'nde uzmanlık eğitimime devam etmektedir. Lisans döneminde birçok konferansa ve seminere katılmıştır. Eğitim döneminde Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezinde staj yapıp deneyim kazanmıştır. Altın Psikolojik Danışmanlık merkezinde online ve yüz yüze hizmet vermektedir. Bilişsel Davranışçı Terapi, kısa süreli çözüm odaklı terapi, cinsel terapi, aile ve çift terapisi, yetişkin ve ergen terapileri, aile danışmanlığı, oyun terapisi, masal terapisi, dikkat eksikliği ve hiperaktivite üzerine eğitim almıştır ve hizmet vermektedir.
Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri
Mmpi- Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri
Mora Terapi
Moxo Dikkat Ölçme Testi
Altın Psikolojik Danışmanlık
Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi)
Porteus Labirentleri Testi
Çocuklarda Yeme Problemleri
Çözüm Odaklı Terapi
İlişki Terapisi
sö...
Abdurrahman Beyle hamilelik kaygılarımla baş edemediğim bir dönemde tanıştım. Birden çok psikolog değiştirdim faydasını göremedim Abdurrahman beyin terapileriyle ilaçsız tedavi gördüm. Kendisinden Memnunum.
g....d
Olumlu yönde etkilendiğim bir görüşme oldu . Gayet güzeldi .
r ...s
Abdurrahman bey ile seanslarımız çok iyi geçiyor. Güleryüzlü, ilgili ve işinde başarılı olduğunu söyleyebilirim. Seanslara gelmeden önce çok ön yargılıydım ama ön yargılarım kırıldı. Kendimin farkına varmaya başladım bakış açım değişti. Hayata karşı olan isteğim attı.
ne...
İlk olarak söylemek istediğim şey Abdurrahman Beyle iyiki görüşmüşüm. Sayesinde hayatımdaki iyikilerim çoğaldı. Görüşme sırasındaki verdiği güven, samimiyet, bana sunduğu farklı bakış açıları gerçekten çok iyi geldi bana. Artık bazı şeylerin üstesinden gelebilme gücünü görmeye başladım ben kendimde. Abdurrahman Bey bana o özgüveni gösterdi, başarabileceğime inandırdı. Abdurrahman Bey sayesinde gerçekten ben kendim adına çok yol katettim. Gerçekten işimi düzgün yapan, alanında çok başarılı. Herkese içtenlikle tavsiye ediyorum.
h....a
Abdurrahman beyden çok memnun kaldım, herkese de kendisini tavsiye ediyorum, kendisi benim hayata farklı bakış açısıyla bakmamı sağladı, başa çıkamadığım şeylerin bu kadar büyük olmadığını gösterdi, bağımlılık ile alakalı kendisinden destek aldım, kaçış yolu olarak maddeye sığınmayı seçiyordum, bununla alakalı 4 seans online görüşmeler sağladım, kendisi hem benimle hem de gerektiğinde ailemle özel olarak görüştü,verdiği ödevlerle, yaptığı tavsiyelerle, bana gerçekten farklı bakış açısı kazandırdı ve artık eskisi gibi kolay kolay aklıma gelmemeye başladı, dışardan da destek alıyordum ama Abdurrahman beyin telkinleri bana çok iyi geldi diyebilirim.
m....d
Kendisiyle beni hiç bir şekilde yargılamadan gayet güzel bir iletişim şansımız oldu, gayet güzel bir süreç geçirdim, son derece sıcakkanlıydı, beni anladığını hissettim, süreçte elinden geldiği kadar yardımcı olmaya çalıştı, şuan devam edip etmemekte biraz kararsızım ama seanslara devam edeceğim gibi duruyor, şuana kadar faydasını gördüğümü söyleyebilirim, memnun kaldım.
e....ç
Abdurrahman beyle bir dönem görüştük, gayet faydalı oldu, bana farkındalık kattı, bazı şeyleri daha iyi anlamamı sağladı, düşüncelerimi değerlendirme noktasında yaşadığım bir kaygıdan dolayı da bana yol gösterdi, dönem dönem hala görüşüyoruz, bu akşam da kendisine gitmeyi düşünüyorum, profesyonel olarak bilinçsel davranışçı yaklaşımla çalıştığını belirtmişti, sorunlarımı daha farklı bir açıdan ele alması, beni yönlendirmesi, bunu yaparken de sorduğu sorularla farkındalık kazandırması çok hoşuma gitti, bir psikolog gözüyle sorduğu sorularla, kendi hayatımdaki bazı şeyleri keşfetmemi sağladı, çok iyi bir dinleyiciydi, çok memnun kaldım.
s....ş
Kendisine gitttiğimde çok memnun kalmıştım, çok ilgiliydi, süreçte bana güven vermesi benim için çok önemliydi, çok samimi davrandı, benim için çok etkili olduğunu düşünüyorum, rahatladığımı söyleyebilirim, seanslarımız sonlandı, gayet memnun kaldım.
k....g
Abdurrahman beyle internet aracılığıyla tanıştık, Kaygı ve depresyonla alakalı kendisinden destek alıyorum, seanslar çok güzel geçiyor, son derece verimli bir uzman, fayda görüyorum, aynı zamanda çok sevecen, belirli alanlarda uzmanlaşmış, seansların faydasını gördüm, hatta seans sonrasında bile kendimi gayet iyi hissediyorum, bu yüzden kendisiyle devam ediyorum, çok memnunum.
e....a
Kendisinden gayet memnun kaldım, seanslardan sonra rahatladığımı hissediyorum, psikolojik sıkıntılarım azaldı, kendimi çok daha iyi hissediyorum, süreçte kendisinin en çok rahat bir insan olmasını beğendim, bu sayede ben de kendimi çok rahat hissettim, seanslarımız hala devam ediyor, kendisinden çok memnunum.
Abdurrahman Altın isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Abdurrahman Altın, Psikoloji. Size Abdurrahman Altın tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri, Bender Gestalt Motor Algı Testi, Cattell 2a Zeka Testi, Çocuk Gelişim Testi, Gessell Gelişim Testi, Mmpi- Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri, Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi), Porteus Labirentleri Testi, Psikoterapi, Wisc-R-Çocuklar İçin Zeka Testi.
Abdurrahman Altın adresi nerede?Abdurrahman Altın şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Cumhuriyet Mah. İsmet İnönü Bul. No:286/4 Samsun
Adresine gitmek zorunda kalmadan Abdurrahman Altın isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Abdurrahman Altın online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Abdurrahman Altın isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Abdurrahman Altın, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Abdurrahman Altın hangi dilleri konuşuyor?Abdurrahman Altın ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Abdurrahman Altın isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Abdurrahman Altın bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Abdurrahman Altın ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Abdurrahman Altın hakkında ne düşünüyor?Toplam 18 hasta / danışan, Abdurrahman Altın hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Abdurrahman Altın hangi sigortaları kabul ediyor?Abdurrahman Altın tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.