Dr. Psk. Dan.
Aile Danışmanlığı,
Pedagoji
Psikolojik Danışma ve Rehberlik
İstanbul 1 adres
İnsan insanın ilacıdır, yaklaşımıyla hareket ederek, pozitif psikolojik bakış açısıyla danışanlarımın yaşamlarına dokunmaya çalışıyorum. Hangi sorunu yaşıyorsak yaşayalım, değişim kaçınılmazdır. Önemli olan bu değişimin çıktığımız hayat yolculuğunda bizleri mutlu kılmasıdır. Karşılaşılan sorunları önlemek ve çözmek için pozitif öznel deneyimler ve pozitif bireysel özelliklere ihtiyaç vardır. Psikolojik danışma seansları ise bu pozitif değişimin yardımcısıdır. Psikolojik Danışmanlık ve psikoterapi alanında çocuk, ergen, yetişkin, çift ve aile terapisti olarak 20 yıldır çalışmaktayım. Lisansım, yüksek lisansım ve doktoram psikolojik danışmanlık alanında. Doktora tezimde Evlik uyumu ve çift ilişkisin geliştirilmesi yönünde çalıştım ve evli çiftler için psikoeğitim programı geliştirdim. Yine mesleğimle ilgili gerek sertifikalı eğitimler gerekse bilimsel kongrelerle kendimi yenilemeye ve geliştirmeye devam ediyorum. Pozitif Psikoloji Enstitüsü bünyesinde danışanlarımı Bakırköy-İncirli’de almaktayım. Yüz yüze seans yapamadığımız durumlarda gerek yurt içinden gerekse de yurt dışından danışanlarıma **Online Psikolojik Danışmanlık desteği de sağlamaktayım.** Aynı zamanda İstanbul Aydın Üniversitesi Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Bölümünde Dr. öğretim üyesi olarak da görev yapmaktayım.
Aile Danışmanlığı Randevusu
Evlilik Terapisi
Evlilik Öncesi Danışmanlık
Koppitz İnsan Çizim Testi
Pozitif Psikoloji Enstitüsü
Maudsley Obsesif Kompulsif Testi (Takıntı)
Metropolitan Okul Olgunluğu Testi
Moxo Dikkat Ölçme Testi
Pozitif Psikoloji Enstitüsü
Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi)
Psikodinamik Psikoterapi
Rotter Cümle Tamamlama Testi
Sistemik Psikoterapi
Wisc-R-Çocuklar İçin Zeka Testi
Çocuk Gelişim Testi
Çocuk ve Ergen Psikolojisi Problemleri
Pozitif Psikoloji Enstitüsü
Çocuklarda Tematik Algı Testi (CAT)
Çocuklarda Uyku Problemleri
İlişki Terapisi
e...
Uzmanımıza aile dostu aracılığıyla ulaştım. Duygu durumu bozukluğundan dolayı başvurdum. Benim anlattıklarımı dinleyip değerlendirip bir sonuca varıyor. Süreçten memnun kaldım. Kesinlikle çevreme tavsiye ederim.
y...
Abdurrahman Hoca ile hem bireysel hem çift olarak çalışıyoruz. Kendimi ve evliliğimi yeniden anlamlandırma sürecinde beraber yol yürümemizden son derece memnunum. Mesleki yetkinliği, danışanını güvende hissettiriyor. Kendisini tavsiye ederim.
İlişkimizde zor bir dönemden geçerken, çift terapisi için başvurduğumuz Abdurrahman Bey adeta hayatımızı değiştirdi. Her seans, bizi birbirimize daha yakınlaştırdı ve sorunlarımızı yapıcı bir şekilde çözmemizi sağladı. Dinleyici, anlayışlı ve profesyonel yaklaşımıyla, en karmaşık duyguları bile çözmemize yardımcı oldu. Çözüm bulamıyorsanız , sizi çözüme çok rahat ulaştırıyor. Yaşadığınız olaylara hep doğru pencereden bakmanızı sağlıyor. Artık daha sağlıklı bir ilişkimiz var, kendisine aralık ayından beri gidiyoruz devam etmekteyiz .Abdurrahman Bey ilişkimizi kurtardı diyebilirim.
Yaklaşık bir buçuk aydır Abdurrahman Bey'e çift terapasine gitmekteyiz.
Hocamızın sıcakkanlı yaklaşımı ve bilgi birikimi, ilişkimizle ilgili sorunlarımızı rahatlıkla paylaşabilmemizi sağladı. Sunduğu öneriler ve methodlar ilişkimizin yanında kişsel yaşantımıza da faydası oldu. İlişkimizdeki sorunlarımızı çözsek dahi bireysel olarak terapilere devam etmek istiyoruz.
e....k
Çift terapisi olarak başladı yolculuğumuz. Sürecimiz bi hayli zor ve sancılı olsada profesyonel tutum ve bilimsel yaklaşımları ile Abdurrahman Bey her daim yanımızdaydı. Psikiyatri ve psikoloji her ne kadar yabancı olmadığımız alanda olsa mum dibine ışık veremiyor ve kendinizi bazı zamanlar karanlıkta hissediyorsunuz. İşte tam böyle zamanda tanıştık. Yolumuza ışık tutması ve süreç yönetimi tam manası ile kusursuzdu. Seanslarımız hep bizim için yakın bir dost tavsiyesi sohbetleri edasında geçti. Hayatın zorlu ve karmaşık zamanlarında yalnız olmadığımızı, herşeyin aslında kolay bir kaç cümle ile çözülebileceğinin farkındalığına vardık. Artık zor zamanlarda soluğu nerede alacağımızı biliyoruz.
Abdurrahman hocamıza çift terapisi için başvurduk. Abdurrahman bey iyi bir dinleyici ve analizci. 3 seans gidebildik yalnızca, daha sonra nişanlımla ayrılığa düştük. Benim isteğim üzerine gittiğimiz Abdurrahman bey'den ben oldukça memnundum ve devam edebilseydik, güzel sonuçlar alacağımıza inanvım vardı. Demek istediğim kısaca; Abdurrahman bey'i kesinlikle öneririm, fakat gereksiz gören ve isteksiz biriyle gitmeyin.
e....a
4 aydir aldigimiz danismanlik hizmetinden cok memnunuz almaya devam ediyoruz çok degerli hocamiz Abdurrahman bey iyiki tanişmişiz hocamizin yaklaşimi , terapi surecinde yontem teknikleri, iletisimi cok iyi , işinde çok başarili zamaninin nasil gectigini anlamıyorsunuz ..ilaç gibi ruha şifa.. kaliteli bir hizmet almak istiyorsaniz gönülden tavsiye ediyorum pozitif psikoloji adı gibi pozitif.. çalişanlari güler yüzlü .. en onemlisi en zor günlerimizde bize çok faydali oldu
Kendisi hem çok iyi bu işte uzman hem de aynı zamanda derdine derman olabilecek noktada gerekli tüm geri bildirimi fazlasıyla bize aktaran kişi. Kendisine danışmaktan çok memnunum. Hem özel hem de iş hayatımla ilgili görüşmelerimin tamamında yol gösterici bir şekilde kafamdaki tüm soru işaretlerini giderici öneriler sunan bir kişi. 1 yıldan daha fazladır görüşme sağladım ve devam ediyorum.
k.....
Biz gayet memnunuz, sıkıntımız yok. Kendisi ilgili, alakalı bir uzman. 10'u geçkin süredir görüşme sağlıyorum. Verdiği tavsiyelere uyduğumuz zaman güzel sonuçlar elde ettik. Aldığım danışmanlık hizmetinden memnunum.
se...r
Merhaba ben Abdurrahman hocam ile tanıştığımda ne yaşadığımı kendimin dahi anlamlandıramadığım bir rahatsızlık yaşıyordum.kendimde obsesif kompulsif adı ile tabir edilen bir rahatsızlığın olduğunu keşfetmem Abdurrahman hocam sayesinde oldu bu süreçte bana gerek bilgi birikimi gerekse deneyimleriyle çok yardımcı oldu.Söz konusu rahatsızlığı yaşamış olduğumuz terapi süresince çok iyi organize olarak atlattık çok şükür şu an takıntılarımdan kurtuldum hatta yer yer komik olduğunu anladım .Bazen aklıma geldiğinde gülmeden edemiyorum . Abdurrahman hocam benim farkındalığımı sağladı kendime tanıma adına yol gösterdi ve hayatın ne kadar anlamlı olduğunu bana öğretti aslında bu süreç bana bir okul gibi geldi diyebilirim.Bu süreçte Abdurrahman hocamın ve ekibinin desteğini her zaman yanımda hissetim.
Abdurrahman Kendirci isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Abdurrahman Kendirci, Aile Danışmanlığı, Pedagoji, Psikolojik Danışma ve Rehberlik. Size Abdurrahman Kendirci tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Çocuk Gelişim Testi, Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi), Psikoterapi, Wisc-R-Çocuklar İçin Zeka Testi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Cinsel Terapi, Çift Terapisi, Aile Terapisi, Bireysel Terapi, Aile Çiz Testi.
Abdurrahman Kendirci adresi nerede?Abdurrahman Kendirci şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kartaltepe Mah. Naci Karacan Sok. No:2 D:1 Bakırköy İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Abdurrahman Kendirci isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Abdurrahman Kendirci uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Abdurrahman Kendirci isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Abdurrahman Kendirci, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Abdurrahman Kendirci isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Abdurrahman Kendirci tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Abdurrahman Kendirci hakkında ne düşünüyor?Toplam 119 hasta / danışan, Abdurrahman Kendirci hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.