ca...k
sayın hocama cok teşekkür ediyorum eşimi guatır amaliyatı yaptı çok başarılı geçti hocama ve tüm ekibine saygılar sunuyorum hepsinden allah razı olsun böyle güzel insanlar hep varolsun
ar...a
abdulrrahman beye teşekkürler bende safra kesesinden ameliyat oldum çok memnun um abdurrahman bey ameliyatım çok başarılı geçti.benim eski eşiminde safra kesesi patlamış gördügünde doktor bey eski eşime sen ölürdün şanslımışsın demiş oda çok memnun teşekkürler DOKTOR BEY.
hu...a
2011 de safra kesesi ameliyatı oldum . çok korkuyordum hep kaçtım ameliyat olmaktan. en çok da ameliyat sonrasından korkuyordum ama abdurrahman hocadan Allah razı olsun. hemen toparlandım ve hiç şikayetim de olmadı. genel cerrah arayanlara tavsiye ederim...
sı...l
Güler yüzü,samimi yaklaşımı ile ameliyat korkumu yenmeme yardımcı olan harika bir insan Abdurrahman Yıldırım,bundan böyle dualarımda hep var olacak,çok teşekkür ederim.
dö...e
Güleryüzlü, ilgili ve alanında mükemmel bir doktor.
se...r
mükemmel bir cerrah doktoru hastasıyla iletişimi güler yüzü şifa dağıtan çok şeker bir insan iyiki varsın
Abdurrahman Yıldırım isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Abdurrahman Yıldırım, Genel Cerrahi.
Abdurrahman Yıldırım adresi nerede?Abdurrahman Yıldırım şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Varlık Mah. Kazım Karabekir Cad Muratpaşa
Adresine gitmek zorunda kalmadan Abdurrahman Yıldırım isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Abdurrahman Yıldırım online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Abdurrahman Yıldırım isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Abdurrahman Yıldırım bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Abdurrahman Yıldırım ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Abdurrahman Yıldırım hakkında ne düşünüyor?Toplam 6 hasta / danışan, Abdurrahman Yıldırım hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Muratpaşa bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
Muratpaşa bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar