Doç. Dr. Murat Geyik İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi’nden 2001 yılında mezun oldum. Gaziantep Üniversitesi’nden 2009 yılında uzmanlığını aldım. Gaziantep Üniversitesi Tıp Fakültesi Beyin ve Sinir Cerrahisi Anabilim Dalı’nda 2014 yılında görevime başladım, kliniksel uzmanlık alanım beyin cerrahisidir.

Doç. Dr. Abidin Murat Geyik Muayenehanesi
Mücahitler Mahallesi 52063. Sokak No:3 İçkapı 9, Şehitkamil, Gaziantep

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin

Randevu +1 daha fazla

Konum: Doç. Dr. Abidin Murat Geyik Muayenehanesi Diğer

Yaklaşık 1.5 ay önce kaza geçirdikten sonra bir devlet hastanesine ağır yaralı olarak sevk edildim. Hastanede yapılan ilk tetkiklerde aşırı sıkıntılı bir durum olmadığı, daha ileri incelemelerdeyse sorunun çok daha ciddi olduğu açığa çıktı. Sağ optik sinirde bası olduğu, bir daha sağ gözümün görme ihtimalinin çok düşük olduğunu ilettiler. Daha sonra Murat hocanın bulunduğu hastaneye sevk edildim, Murat hoca da vakayı kabul etti. Hızlıca ameliyata alındım. Aynı anda birkaç beyin cerrahi operasyonu içeren, göreceli olarak fazla sayıda doktorun girdiği ve komplikasyonihtimali yüksek olan bir ameliyattan, Murat hoca sayesinde olabilecek en iyi şekilide çıktım. Bir daha görmeyecek denen gözüm ise eski haline geri döndü. Kendisine emekleri için çok minnettarım.

Telefon numarası doğrulandı
Konum: Doç. Dr. Abidin Murat Geyik Muayenehanesi Beyin Ve Sinir Cerrahisi Randevusu

Kızım NF1 hastası o nedenle vücut bir çok sayıda tümör üretiyor bir çok hekime gittik ve omurilikte tümör olduğu söylenildi ve hiç biri ameliyata yeltenmedi çok riskli felç kalır dediler murat hocam ile görüşme sagladık ve Murat hocam tereddütsüz ameliyatı kabul etti ve kızımı başarılı bir operasyon geçerdi şükürler olsun kızım şuan yürüyor herhangi bir sorunla karşılasmadık çok şükür emeklerinize sağlık

I
Telefon numarası doğrulandı

Murat Bey bence olması gerektiği gibi bir doktor. Kendisinin anlatışı, yaklaşımı, açıklama tarzı, sempatik biri. İtici bir yaklaşımı olmadı. Çocuğumun hidrosefali tanısı vardı 2 kere kendisine muayene olduk. Bundan sonrasında kendisiyle yoluma devam edeceğim.

Ö
Telefon numarası doğrulandı

Çocuğumun omuriliğinde sinir gerilmesi vardı bundan dolayı Murat Bey ameliyatını gerçekleştirdi. Kontrollerimize kendisiyle devam ediyoruz. Kendisinden çok memnunuz. Allah ondan razı olsun. Gittiğimiz zaman tedavisinden, bize karşı davranışından çok memnunuz.