Mücahitler Mahallesi 52063. Sokak No:3 İçkapı 9, Şehitkamil, Gaziantep
Beyin Ve Sinir Cerrahisi Randevusu
f....e
Yaklaşık 1.5 ay önce kaza geçirdikten sonra bir devlet hastanesine ağır yaralı olarak sevk edildim. Hastanede yapılan ilk tetkiklerde aşırı sıkıntılı bir durum olmadığı, daha ileri incelemelerdeyse sorunun çok daha ciddi olduğu açığa çıktı. Sağ optik sinirde bası olduğu, bir daha sağ gözümün görme ihtimalinin çok düşük olduğunu ilettiler. Daha sonra Murat hocanın bulunduğu hastaneye sevk edildim, Murat hoca da vakayı kabul etti. Hızlıca ameliyata alındım. Aynı anda birkaç beyin cerrahi operasyonu içeren, göreceli olarak fazla sayıda doktorun girdiği ve komplikasyonihtimali yüksek olan bir ameliyattan, Murat hoca sayesinde olabilecek en iyi şekilide çıktım. Bir daha görmeyecek denen gözüm ise eski haline geri döndü. Kendisine emekleri için çok minnettarım.
as...n
Kızım NF1 hastası o nedenle vücut bir çok sayıda tümör üretiyor bir çok hekime gittik ve omurilikte tümör olduğu söylenildi ve hiç biri ameliyata yeltenmedi çok riskli felç kalır dediler murat hocam ile görüşme sagladık ve Murat hocam tereddütsüz ameliyatı kabul etti ve kızımı başarılı bir operasyon geçerdi şükürler olsun kızım şuan yürüyor herhangi bir sorunla karşılasmadık çok şükür emeklerinize sağlık
i̇....
Murat Bey bence olması gerektiği gibi bir doktor. Kendisinin anlatışı, yaklaşımı, açıklama tarzı, sempatik biri. İtici bir yaklaşımı olmadı. Çocuğumun hidrosefali tanısı vardı 2 kere kendisine muayene olduk. Bundan sonrasında kendisiyle yoluma devam edeceğim.
ö....
Çocuğumun omuriliğinde sinir gerilmesi vardı bundan dolayı Murat Bey ameliyatını gerçekleştirdi. Kontrollerimize kendisiyle devam ediyoruz. Kendisinden çok memnunuz. Allah ondan razı olsun. Gittiğimiz zaman tedavisinden, bize karşı davranışından çok memnunuz.
Abidin Murat Geyik isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Abidin Murat Geyik, Beyin Ve Sinir Cerrahisi. Size Abidin Murat Geyik tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Beyin Ve Sinir Cerrahisi Randevusu.
Abidin Murat Geyik adresi nerede?Abidin Murat Geyik şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Mücahitler Mahallesi 52063. Sokak No:3 İçkapı 9 Gaziantep
Adresine gitmek zorunda kalmadan Abidin Murat Geyik isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Abidin Murat Geyik online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Abidin Murat Geyik isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Abidin Murat Geyik, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Abidin Murat Geyik hangi dilleri konuşuyor?Abidin Murat Geyik ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Abidin Murat Geyik isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Abidin Murat Geyik bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Abidin Murat Geyik ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Abidin Murat Geyik hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, Abidin Murat Geyik hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Abidin Murat Geyik hangi sigortaları kabul ediyor?Abidin Murat Geyik tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Gaziantep bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
Gaziantep bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
Gaziantep bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
Gaziantep bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
Gaziantep bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
Gaziantep bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
Gaziantep bölgesinde Doğa Sigorta Kooperatifi kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
Gaziantep bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
Gaziantep bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları