Acil Tıp, Gürsu, Bursa
Acıbadem Bursa Hastanesi
Acil tıp, İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları
, Gastroenteroloji, Tıbbi onkoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk gastroenteroloji hepatoloji ve beslenme, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, El cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Algoloji, Radyasyon onkolojisi, Tıbbi patoloji, Spor hekimliği, Aile hekimliği, Embriyoloji ve histoloji, Pratisyen, Diyetisyen, Psikiyatri, Diş hekimi, Psikoloji Daha fazlaF.S.M Bulvarı Sümer Sok.No:1, Nilüfer • Harita
Acıbadem Bursa Hastanesi
Acil tıp, İç hastalıkları, Kardiyoloji
, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Neonatoloji, Dermatoloji, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Kulak burun boğaz, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Pratisyen, Diyetisyen, Metabolik cerrahi Daha fazlaDikkaldırım Mah. Çekirge Zübeyde Hanım Cad. No:5, Osmangazi • Harita
Bursa Şevket Yılmaz Eğitim Araştırma Hastanesi
Acil tıp, İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları
, İmmünoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk metabolizma hastalıkları, Çocuk nörolojisi, Çocuk ve ergen psikiyatrisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Nükleer tıp, Tıbbi patoloji, Tıbbi genetik, Tıbbi farmakoloji, Spor hekimliği, Aile hekimliği, Pratisyen, Psikiyatri, Diş hekimi, Psikoloji, Jinekolojik onkoloji cerrahisi, Metabolik cerrahi Daha fazlaMimarsinan Mah. Emniyet Cad., Yıldırım • Harita
Bursa Şevket Yılmaz Eğitim Araştırma Hastanesi
Acil tıp, İç hastalıkları, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon
, Genel cerrahi, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji Daha fazlaSüleymaniye Mah. 6 Eylül Cad. No: 20 ( Bursa - Ankara Yolu Üzeri Özdilek Yanı ), Bursa • Harita
Uzm. Dr. Evren Dal
Hasta Yurdu Cd. No: 31 Tophane, Osmangazi • Harita
Ass. Dr. Fatih Kaya
Bursa, Bursa • Harita
Doktor muayenehanesi
Acil tıp, İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları
, Gastroenteroloji, Nefroloji, Romatoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Dermatoloji, Genel cerrahi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi patoloji, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Psikiyatri, Psikoloji Daha fazlaHasta Yurdu Cd. No: 31 Tophane, Osmangazi • Harita
Acil tıp, İç hastalıkları, Gastroenteroloji
, Nefroloji, Geriatri, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, El cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi patoloji, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Aile hekimliği, Pratisyen, Diyetisyen, Psikiyatri Daha fazlaHüdavendigar Mah. 2, Nazlı Cad,, Osmangazi • Harita
Bursa Yüksek İhtisas Eğitim Ve Araştırma Hastanesi
Acil tıp, İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları
, Nefroloji, Romatoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk nefrolojisi, Çocuk ve ergen psikiyatrisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Gastroenteroloji cerrahisi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, El cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi patoloji, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Aile hekimliği, Psikiyatri, Diş hekimi, Psikoloji Daha fazlaMimar Sinan Mahallesi Emniyet Caddesi No:35, Yıldırım • Harita
Bursa Yüksek İhtisas Eğitim Ve Araştırma Hastanesi
Bursa Yıldırım Belediyesi Tıp Merkezi
Acil tıp, İç hastalıkları, Çocuk sağlığı ve hastalıkları
, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Radyoloji Daha fazlaDeğirmenkızık Mah. Huzurevi Cad., Bursa • Harita
Bursa Yıldırım Belediyesi Tıp Merkezi
Dr. Mustafa Kağaner
Bursa • Harita
Doktor Muayenehanesi
Dr. Abdülkadir Sadak
Acil tıp
Süleymaniye Mh. 6 Eylül Cad. No: 20 ( Bursa - Ankara Yolu Üzeri Özdilek Yanı ), Bursa • Harita
Uzm. Dr. Issa Malongo Omar
Dikkaldırım Mah. Çekirge Zübeyde Hanım Cad. No:5, Osmangazi • Harita