Acil Tıp, Kumlu, Hatay
Merkez Karadeniz Teknik Üniversitesi, Farabi Cd. No:42A, Trabzon • Harita
Karadeniz Teknik Üniversitesi Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi
Rize Üniversitesi Tıp Fakültesi
Acil tıp, İç hastalıkları, Alerji hastalıkları
, Gastroenteroloji, Hematoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Tıbbi patoloji, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Adli tıp, Halk sağlığı, Fizyoloji, Aile hekimliği, Anatomi, Embriyoloji ve histoloji, Psikiyatri Daha fazlaİslampaşa Mah. Tıp Fakültesi Dekanlığı 53100, Rize • Harita
Rize Üniversitesi Tıp Fakültesi
Özel Medicell Tıp Merkezi
Acil tıp, İç hastalıkları, Çocuk sağlığı ve hastalıkları
, Ortopedi ve travmatoloji, Kulak burun boğaz, Kadın hastalıkları ve doğum, Diyetisyen, Psikoloji Daha fazlaMimaroba Mahallesi Çarmıklı Caddesi No:7/1, İstanbul • Harita
Özel Medicell Tıp Merkezi
Kayseri • Harita
Doktor Muayenehanesi
Aydın Kuşadası Devlet Hastanesi
Acil tıp, İç hastalıkları, Göğüs hastalıkları
, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Aile hekimliği, Pratisyen, Psikiyatri Daha fazlaTürkmen Mahallesi Hülya Koçyiğit Caddesi, Kuşadası • Harita
Aydın Kuşadası Devlet Hastanesi
Mareşal Çakmak Askeri Hastanesi
Acil tıp, İç hastalıkları, Göğüs hastalıkları
, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Kulak burun boğaz, Kadın hastalıkları ve doğum Daha fazlaYenişehir, Erzurum • Harita
Mareşal Çakmak Askeri Hastanesi
Körfez Mahallesi 19 Mayıs Üniversitesi, Atakum • Harita
Ondokuz Mayıs Üniversitesi
Özel Aytuğ Kolankaya Hastanesi
Acil tıp, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum
, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji Daha fazlaBorazanlar Mah. M. Akif Ersoy Bulvarı No:13/2 Bolu, Bolu • Harita
Özel Aytuğ Kolankaya Hastanesi
Özel Erciş Med. Tıp Merkezi
Acil tıp, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Genel cerrahi
, Kadın hastalıkları ve doğum, Pratisyen Daha fazlaVanyolu Cd. Örnekler Sok. Çağıltı Endam Apt. No:1, Van • Harita
Özel Erciş Med. Tıp Merkezi
Aksaray Acil Yardım Ve Kurtarma Komuta Kontrol Merkezi
Acil tıp, İç hastalıkları
Hacılarharmanı Mahallesi, Aksaray • Harita
Aksaray Acil Yardım Ve Kurtarma Komuta Kontrol Merkezi
Kastamonu Dr. Münif İslamoğlu Devlet Hastanesi
Acil tıp, İç hastalıkları, Gastroenteroloji
, Nefroloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk ve ergen psikiyatrisi, Dermatoloji, Genel cerrahi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi patoloji, Pratisyen, Psikoloji Daha fazlaBeyçelebi Mah. Araç Cad., Kastamonu • Harita
Kastamonu Dr. Münif İslamoğlu Devlet Hastanesi
Özel Atalar Hastanesi
Acil tıp, İç hastalıkları, Genel cerrahi
, Gastroenteroloji cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Göz hastalıkları, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Cerrahi onkoloji, Psikoloji Daha fazlaAtalar Mahallesi Üsküdar Caddesi No:101, Kartal • Harita
Özel Atalar Hastanesi
Esenyurt Kolan Tıp Merkezi
Acil tıp, İç hastalıkları, Çocuk sağlığı ve hastalıkları
, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Diş hastalıkları ve tedavisi Daha fazlaAtatürk Mahallesi Atatürk Cad. No:44 Kıraç, Esenyurt • Harita
Esenyurt Kolan Tıp Merkezi
Bursa Yıldırım 35 Nolu Vakıf Aile Sağlığı Merkezi
Acil tıp, Aile hekimliği
Vakıf Mahallesi Vatan Sokak, Bursa • Harita
Bursa Yıldırım 35 Nolu Vakıf Aile Sağlığı Merkezi
Ankara Özel Bilgi Tıp Merkezi
Acil tıp, İç hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları
, Genel cerrahi, Üroloji, Kulak burun boğaz, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi mikrobiyoloji, Diyetisyen Daha fazlaTepebaşı Mahallesi Fatih Caddesi No:135, Keçiören • Harita
Ankara Özel Bilgi Tıp Merkezi
Tekirdağ Özel Yaşam Hastanesi
Acil tıp, İç hastalıkları, Kardiyoloji
, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Gastroenteroloji cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Üreme endokrinolojisi ve i̇nfertilite, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Pratisyen, Diyetisyen, Cerrahi onkoloji, Psikiyatri, Diş hekimi, Fizyoterapi ve rehabilitasyon, Jinekolojik onkoloji cerrahisi, Metabolik cerrahi Daha fazlaHürriyet Mah. Büşra Sk. No:20 Süleymanpaşa, Tekirdağ • Harita
Tekirdağ Özel Yaşam Hastanesi
Bahçelievler Aile Sağlığı Merkezi