Konak, Acil Tıp
Acil tıp, İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları
, Gastroenteroloji, Nefroloji, Romatoloji, Hematoloji, Tıbbi onkoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, El cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyasyon onkolojisi, Radyoloji, Nükleer tıp, Tıbbi patoloji, Tıbbi genetik, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Sualtı hekimliği ve hiperbarik tıp, Aile hekimliği, Pratisyen, Psikiyatri Daha fazlaGzt.Hasan Tahsin Cd. 253 Sk. No:43, Konak • Harita
İzmir Alsancak Nevvar Salih İşgören Devlet Hastanesi
Acil tıp, İç hastalıkları, Gastroenteroloji
, Nefroloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, El cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi patoloji, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Aile hekimliği, Diyetisyen, Psikiyatri, Diş hekimi Daha fazlaAli Çetinkaya Bulvarı No:26 Alsancak, Konak • Harita
İzmir Alsancak Nevvar Salih İşgören Devlet Hastanesi
Acil tıp, İç hastalıkları, Gastroenteroloji
, Nefroloji, Romatoloji, Hematoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Gastroenteroloji cerrahisi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, El cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyasyon onkolojisi, Radyoloji, Nükleer tıp, Tıbbi patoloji, Tıbbi mikrobiyoloji, Aile hekimliği, Psikiyatri, Akupunktur Daha fazlaSaim Çıkrıkçı Cad.No:59, Karabağlar • Harita
İzmir Buca Kadın Doğum Ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi
Acil tıp, İç hastalıkları, Çocuk sağlığı ve hastalıkları
, Çocuk cerrahisi, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Tıbbi patoloji, Pratisyen Daha fazlaHoca Ahmet Yesevi Cad.No:27/95 Kuruçeşme Mevkii, İzmir • Harita
İzmir Buca Kadın Doğum Ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi
Tapdi Bucatıp Merkezi
Acil tıp, İç hastalıkları, Gastroenteroloji
, Kardiyoloji, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Diyetisyen, Psikiyatri, Psikoloji, Metabolik cerrahi Daha fazlaKoşuyolu Cad. 506 Sok. No:2 Şirinyer, Buca • Harita
Tapdi Bucatıp Merkezi
İzmir Özel Derman Tıp Merkezi
Acil tıp, İç hastalıkları, Göğüs hastalıkları
, Nöroloji, Ortopedi ve travmatoloji, Göğüs hastalıkları ve tüberküloz Daha fazlaGazi Osman Paşa Mahallesi, 5453. Sk. No:24 (Kartal Durağı Arkası), İzmir • Harita
İzmir Özel Derman Tıp Merkezi
Şifa Üniversitesi Buca Sağlık Eğitim Kampüsü
Acil tıp, İç hastalıkları, Çocuk sağlığı ve hastalıkları
, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Diş hekimi Daha fazlaMenderes Cad. No: 20, Buca • Harita
Şifa Üniversitesi Buca Sağlık Eğitim Kampüsü
Acil tıp, İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları
, Gastroenteroloji, Nefroloji, Romatoloji, İmmünoloji, Hematoloji, Tıbbi onkoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk kardiyolojisi, Çocuk endokrinolojisi, Çocuk hematolojisi, Çocuk nefrolojisi, Çocuk nörolojisi, Çocuk alerjisi, Çocuk onkolojisi, Çocuk gastroenteroloji hepatoloji ve beslenme, Çocuk enfeksiyon hastalıkları, Neonatoloji, Çocuk i̇mmünolojisi, Çocuk ve ergen psikiyatrisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Gastroenteroloji cerrahisi, Çocuk cerrahisi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Perinatoloji, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyasyon onkolojisi, Radyoloji, Nükleer tıp, Tıbbi patoloji, Tıbbi mikrobiyoloji, Spor hekimliği, Aile hekimliği, Pratisyen, Tıbbi ekoloji ve hidroklimatoloji, Psikiyatri, Pedagoji Daha fazlaGüney Mahallesi 1140/1. Sokak No:1, Konak • Harita
Dr. Mustafa Uğur Göktaş
İzmir Başkent Üniversitesi Zübeyde Hanım Uygulama Ve Araştırma Merkezi
Dr. Khalil Fakhlulov
Özel Tınaztepe Hastanesi
Acil tıp, İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları
, Gastroenteroloji, Tıbbi onkoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Tıbbi mikrobiyoloji, Diyetisyen, Psikiyatri, Diş hekimi, Metabolik cerrahi Daha fazlaAhmet Piriştina Bulvarı No:51 Tınaztepe, Buca • Harita
Özel Tınaztepe Hastanesi
Özel Deniz Hastanesi
Acil tıp, İç hastalıkları, Kardiyoloji
, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Genel cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi mikrobiyoloji, Psikiyatri Daha fazlaYenidoğan Mahallesi Gaziler Cad. 1138 Sokak No:1 Kapılar Yenişehir, İzmir • Harita
Özel Deniz Hastanesi
Uzm. Dr. Ersin Fırıncıoğulları
Doktor Muayenehanesi
Dr. Gülin İnan
Saim Çıkrıkçı Caddesi No:59, İzmir • Harita
Uzm. Dr. Didem Avcı Dönmez
Acil tıp
Alsancak Mah. Enver Dündar Başarı Sok. No:2 K:1 D:1 Yörük Apt., Konak, İzmir, İzmir • Harita
Orion Klinik