Acil Tıp, Altınordu, Ordu
Özel Ordu Umut Hastanesi
Acil tıp, İç hastalıkları, Kardiyoloji
, Göğüs hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Pratisyen Daha fazlaŞahincili Mah. 18.Sok.No:2, Ordu • Harita
Özel Ordu Umut Hastanesi
Acil tıp, İç hastalıkları, Kardiyoloji
, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Genel cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Pratisyen, Diyetisyen, Psikiyatri, Psikoloji Daha fazlaKarşıyaka Mah. 906.Sk. No:5, Ordu • Harita
Rüştiye Mah., Ordu • Harita
Ordu Fatsa Özel Şifa Tıp Merkezi
Acil tıp, İç hastalıkları, Genel cerrahi
Mustafa Kemal Paşa Mah. Dereüstü Cad. No:4/7, Ordu • Harita
Ordu Fatsa Özel Şifa Tıp Merkezi
Bucak Mah., Ordu • Harita
Acil tıp, İç hastalıkları, Çocuk sağlığı ve hastalıkları
, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Beyin ve sinir cerrahisi, Üroloji, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Pratisyen, Diyetisyen, Diş hekimi, Diş hastalıkları ve tedavisi, Psikoloji, Fizyoterapi ve rehabilitasyon Daha fazlaEvkaf Mahallesi Kumlu Kolgan Yolu No:30, Fatsa • Harita
Acil tıp, İç hastalıkları, Tıbbi onkoloji
, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk kardiyolojisi, Çocuk ve ergen psikiyatrisi, Genel cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi mikrobiyoloji, Aile hekimliği, Pratisyen, Psikiyatri, Göğüs hastalıkları ve tüberküloz Daha fazlaBucak Mahallesi, Ordu • Harita
Acil tıp, İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları
, Gastroenteroloji, Nefroloji, Tıbbi onkoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Neonatoloji, Çocuk ve ergen psikiyatrisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Nükleer tıp, Tıbbi patoloji, Tıbbi mikrobiyoloji, Aile hekimliği, Pratisyen, Psikiyatri Daha fazlaŞahincili Mahallesi Dr. Fahrettin Önsel Caddesi, Ordu • Harita
Dr. Cumali Budakçı
Evkaf Mahallesi Kumlu Kolgan Yolu No:30, Fatsa • Harita
Acil tıp, İç hastalıkları, Halk sağlığı
, Aile hekimliği Daha fazlaİbnisina Cad., Ordu • Harita
Şahincili Mahallesi Dr. Fahrettin Önsel Caddesi, Ordu • Harita
Dr. Sıbel Akbaş
İbnisina Cad., Ordu • Harita
Acil tıp, İç hastalıkları, Beyin ve sinir cerrahisi
, Aile hekimliği, Pratisyen, Diş hekimi Daha fazlaÇatallı Mahallesi Rüştiye Mah., Ordu • Harita
Dr. Mehmet Cucuk
Evkaf Mahallesi Kumlu Kolgan Yolu No:30, Fatsa • Harita