Göğüs Cerrahisi Randevusu
Torasentez
Trakeostomi
Transtorasik İğne Aspirasyonu
PROF.DR. ADALET DEMIR (MUAYENEHANESİ)
Tümör Nekrozu Faktörü (Tnf)
Video Destekli Torasik Cerrahisi
PROF.DR. ADALET DEMIR (MUAYENEHANESİ)
Video Torakoskopik Cerrahi (VATS)
PROF.DR. ADALET DEMIR (MUAYENEHANESİ)
Uzmanlık eğitimi; Yedikule Göğüs Hastalıkları ve Göğüs Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Göğüs Cerrahisi alanında tamamlamıştır( 2002)
Doçent; Yedikule Göğüs Hastalıkları ve Göğüs Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi
Profesor; İstanbul Üniversitesi, İstanbul Tıp Fakültesi
Akciğer Nakli Eğitimi; Leuven University Hospitaly, Lung Transplantation Center, Department of Thoracic Surgery, Leuven, Belgium
İDARİ GÖREVLER
İstanbul Üniversitesi, İstanbul Tıp Fakültesi, Göğüs Cerrahsi Anabilim Dalı Başkanlığı
İstanbul Üniversitesi, İstanbul Tıp Fakültesi, Akciğer Nakli Merkezi sorumlu uzman yardımcısı
Yedikule Göğüs Hastalıkları ve Göğüs Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi,Akciğer Nakli Merkezi sorumlu uzman yardımcısı
Türk Toras Derneği Akciğer Nakli Çalışma Grup Başkanlığı
Türk Göğüs Cerrahisi Derneği Akciğer Nakli Çalışma Grup Başkanlığı
sü...n
2022 Nisan ayında göğüs ve kol ağrısı, halsizlik, çabuk yorulma gibi şikayetlerle gittiğim hastanede tomografi çekiminde göğsümde kitle olduğu tespit edildi. Isparta'da birkaç göğüs cerrahisi doktoru ile görüşmeme rağmen timoma tümörü tedavisi için yeterli ilgi ve bilgiye ulaşamadım. Görüştüğüm doktorlar bunun nadir görüldüğünü ve tedavi için merkezlere gitmem gerektiğini söylediler. Doktor araştırmalarım sonucunda Adalet Bey ile tanıştım. Önce ınternet üzerinden kendisi ile iletişime geçtim. Hastalığım ve tadavi süreciyle ilgili Doktor Bey bana ayrıntılı bilgi verdi.Uzmanlığına güvenim böyle oluştu çünkü bu tümör hakkında ayrıntılıyı bilgiyi Denizli ve Isparta'da alamamıştım. Kendisi Ağustos ayında İstanbul'da kapalı ameliyat şeklinde biyopsimi yaptı. Biyopsi sırasında tümörün tamamını çıkarmayı uygun bulmadığı için sadece parça alıp biyopsi işlemini tamamlamıştı. Hastanede bir gece kalarak taburcu oldum. Biyopsi sonucum Tip B2 timoma geldi. Tümör kapsülünün içinde kanserli hücreler de vardı. Doktor Bey tümörün çıkartılması gerektiğinin ciddiyetini bana anlattı. Ameliyattan çekiniyordum çünkü tümör 8 Cm'ye ulaşmıştı bu yüzden Adalet Bey kapalı ameliyatı uygun bulmadı. Açık ameliyat ile çıkarılması kitlenin sonraki süreci için daha uygun bulunmuştu.Pet Bt çekildi, tümör diğer organlara sıçramamıştı fakat tutunduğu kısım kalbe ve aort damarlarına çok yakındı. Eylül ayı başında göğüs kafesim açılarak ameliyat oldum. İlk gece yoğun bakımda kaldım. Hastanede toplam beş gün kadar kaldım. İki adet drenim vardı ve drenlerim çıkartılınca taburcu edildim. Tümörü çıkarma işlemini doktorumuz kapsülü yırtmadan yaptığı için onkolojik tedavi almadık. Doktoruma ve ekibine bu zorlu yolculuğumda bana güler yüzü ile destek verdikleri için, beni sağlığıma kavuşturdukları için minnettarım.Şeffaflığınız,samimiyetiniz ve içtenliğiniz için çok teşekkür ederim. Elleriniz dert görmesin Sayın Hocam.
Prof. Dr.Adalet Demir hocami tanıdığım için çok şanslıyım. Yeni tanıyormuş gibi değilde sanki abim iş aileden biriymiş gibi ilgiliydi. Sürecin ilk gününden son gününe kadar ilgisini hiç yitirmedi. Pet Ct'imin çekiminin yapılmasını bile kendi ayarladı ve ertesi gün biyopsimin yapılabilmesi için çok ugrasti. Tanımın konması 10-15 günlük bir süreci bulacakken Adalet Demir hocamın sayesinde 2 gün içerisinde tüm işlemlerim yapıldı. Timoma Tip B yani timus bezi tümörü olarak tanımın netlestiginde nasıl bir süreç izleyeceğimiz hiç tedirgin etmeden anlattı. Timus bezimin etrafına doğru etrafına doğru yayıldığı için Adalet hocamın yönlendirmesi ile kemoterapi başladı. Kemoterapi olurken sürekli iletişim halindedik. Hastalarına karşı bu babacan tavrından dolayı kendisine nasıl teşekkür edeceğimi bilemiyorum. Minnet duygum ve dualarım hep kendisiyle. Kemoterapi bitti ve sira ameliyatima geldi. Adalet Demir hocam ve ekibi Timoma ameliyatımin açık yapılmasının benim için daha uygun olacağını risklerini, beni neler beklediğini çok güzel bir şekilde anlattilar. Açıkçası ameliyat öncesi endişelerim vardi. Açık kalp ameliyatı gibi bir ameliyat geçiriyorsunuz ama Adalet hocam ve ekibi sayesinde rahat bir şekilde atlattım hepsini. Ameliyatimi olduktan 1 hafta sonra taburcu oldum. Timus bezinin bulunduğu bölgeden dolayi çok riskli bir ameliyatti ama Adalet Demir hocam ve ekibim sayesinde çok rahat ve sağlıklı bir şekilde anlatabildim hepsini. Simdi 3 ayda bir kontrollerime gidiyorum ve hersey yolunda neredeyse 1 yil geçti bile. Benim gibi rahatsızlığı ve tedirginliği olan herkese yardımcı olabilmisimdir. Bu sıkıntılı süreci atlabilmemdeki yardımları ve babacanligiyla, çok iyi bir cerrah oluşuyla Adalet Demir hocama ve ekibine sonsuz teşekkürler...
de...
Yaklaşık 8 sene önce akciğer kanseri olan babamı ameliyat ederek sağlığına kavuşturdu doktorumuz, o dönem içerisinde bilgisi ve tecrübesiyle bize o kadar güven verdi ki...Babam bu zor hastalığı atlattı ve hayatına devam ediyor, bu süreçte ne zaman ihtiyacımız olsa kendisine her zaman ulaşabildik ve bize her zaman yardımcı oldu, kendisine çok teşekkür ediyoruz.
sü...
Adalet hocayla umutlarımızın bittiği yerde tanıştık 2021 de annemin sağ akciğer mediasten de 29 cm 3. 5 kg ağırlığında bir tümör vardı annemin masada kalma durumu vardı yüksek riskli bir ameliyattı bize ameliyat olamayacağını söylediler annem ameliyat oldu ve çok şükür ki hiçbir komplikasyon olmadı annemin başka kronik hastalıkları olmasına rağmen ameliyattan sonra da çok ilgilendi kendisi. Diyarbakır dan İstanbula uzanan bir hikaye bu ve bu hikayenin kahramanı adalet hoca kendisi alanındaki en iyi doktordan biri ilgili, sıcakkanlı, iletişimi çok güçlü her şeyden önce çok merhametli hala dualarımızda kendisi her şey için çok teşekkür ediyoruz
i̇...d
Merhabalar, 2017 yılında doktor beye Torakal Sempatektomi (aşırı terleme sonucu) ameliyatı oldum hekimimden çok memnun kaldım, güleryüzlü, güvenilir ve ilgili olması ayrıca her an ulaşılabilir olması beni çok etkiledi. İşinde ki profesyonelliği son derece üst seviye de özgeçmişi mükemmel bir doktor. Ameliyatımdan 3 yıl geçmesine rağmen herhangi bir komplikasyonum olmadığı gibi artık terleme problemi yaşamıyorum . Hayat standardını tepe noktasına çıkaran bir operasyon botox işlemine asla güvenmiyorum ve herkese bu operasyonu öneririm
c.....
2013 yılında yapılan tetkikler sonucunda sağ akciğerimde 3 cm çapında 1 adet tümör kitlesinin olduğunu öğrendim.Geniş çaplı araştırmalarım sonucunda birçok kişiden Adalet Bey'in alanında cok başarılı olduğunu öğrendim ve zaman geçirmeden kendisiyle irtibata geçtim.2015 yılında Adalet Bey'in yapmış olduğu başarılı ameliyat sonucunda 11 cm'ye kadar büyümüş olan kitle sağlıklı bir şekilde alındı.Adalet Bey'in yardımları , psikolojik desteği , sıcaklığı , içtenliği için çok çok tesekkür ederim.Allah Adalet hoca ve Adalet hoca gibi mesleğini seven ve layığıyla yerine getiren doktorlarımızı başımızdan eksik etmesin. Saygılarımla
y....m
Hocamızla akciğer kanseri olduğumu öğrendiğimde tanışmak fırsatı oluştu rabbime binlerce kez şükürler olsun diyorum böyle mükemmel bir cerrah ve harika bir insanı bizim karşımıza çıkardığı için sanki yıllardır süregelen bir aile dostuymuşuz gibi bizi karşılaması bizim için dünyaya bedeldi nasıl harika bir cerrah olduğunu anlatmaya kelimeler yetmez. Çok zor olan bir operasyonu tereyağından kıl çeker gibi büyük bir başarıyla yaptı rabbim kendisinden binlerce kez razı olsun.
ca...
Öncelikle Dr dan ziyade bir aile dostu bir tanıdık gibi davrandı bize. Babamın akciğer kanseri olmasıyla İnternet üzerinden bulduk Adalet hocayı. Çok başarılı bir ameliyatla babam eski sağlığına kavuştu. Adalet Hoca nın eline emeğine güzel yüreğine sağlık. İşi gücü rastgitsin herzaman Canan Emireri
nu...u
Adalet hocamla umutlarimin bittiğini düşündüğüm bir anda tam altı yıl önce tanıştım. Kendisini internetten araştırmıştım daha oradaki görüşlere güvenerek ona guvenebilecegi anladım. Adalet hocama ilk gittiğimde beni samimiyetle dinledi ve çok iyi davrandı kanser olduğumu bile o zaman öğrendim ve bana çok başarılı bir ameliyat yaşattı. Bana hiçbir şekilde iyileşme umudu veemeyen doktorlara inat o zaman çapa daki mükemmel ekibiyle çok güzel bir operasyonla sağlığıma kavuşturdu . Her sorumda her sorunumda çekinmeden ona gittim ve bütün samimiyetiyle benimle ilgilendi. Diğer doktorlarima da inanılmaz sukran duyuyorum ama Adalet hocam önayak olmasaydı bu kadar çabuk bu illetten kurtulabilir mıydım bilmiyorum Allah bin kere razı olsun ondan.
ba....
Babamın akciğerinde bulunan kitle üzerine yol haritası aradığımız dönemde Adalet hoca 'ya muayene olmaya gittik. O kadar çok ilgilendi ve yardımcı oldu ki kendisine ne kadar teşekkür etsek az, hakkı çok büyük üzerimizde. Tedavi sürecinde sürekli takip etti ve hiçbir karşılık beklemeden destek oldu. Böylesine güzel yürekli ve işinde çok iyi bir doktorla karşılaştığımız için çok şanslıydık. Eğer ameliyat için ufak bir şansınız bile varsa hiç tereddüt etmeden Adalet hoca ile görüşmenizi tavsiye ederim.
Barış SAĞLAM
Adalet Demir isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Adalet Demir, Göğüs Cerrahisi. Size Adalet Demir tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Akciğer Cerrahisi, Akciğer Biyopsisi, Akciğer Kanseri Cerrahisi, Akciğer Transplantasyonu, Akciğer Sönmesi Ameliyatı, Akciğer Kist Hidatik Ameliyati, Robotik Cerrahi, Da Vinci Robotik Cerrahi, Perkütan Iğne Aspirasyonu.
Adalet Demir adresi nerede?Adalet Demir şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Valikonağı Cad. Poyracık Sk. Çamlıbel Apt. No 51-1 Nişantaşı İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Adalet Demir isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Adalet Demir online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Adalet Demir isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Adalet Demir, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Adalet Demir hangi dilleri konuşuyor?Adalet Demir ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Adalet Demir isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Adalet Demir tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Adalet Demir hakkında ne düşünüyor?Toplam 19 hasta / danışan, Adalet Demir hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Göğüs Cerrahları
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Göğüs Cerrahları