Herhangi bir hizmet eklenmemiş
Tüm görüşleriniz değerli.
Moderasyon sürecimiz hakkında daha fazlasını öğrenin.
hi...n
Telefon numarası doğrulandı
Doktorum kendini yetiştirmiş,branşında çok faydalı oluyor.Hastasına gereken ilgi ve alakayı gösterdiğine şahit oldum.Memleketinin Kırıkkale olduğunu söylediği zaman gurur duydum...
me...r
Telefon numarası doğrulandı
doktor olarak kendini çok iyi yetiştirmiş aferim sonsuz saygılar. Birde burnu büyük değil hersoruya cevap veriyor, umarım bozulmadan böyle mesleğine devam eder. Allah kendisinden razı olsun Kırıkkale için bir nimet kendisi.
K
ka...h
Telefon numarası doğrulandı
kendisi çok başarılı,alanında uzmanlaşmış ve kendini insan ilişkilerinde geliştirmiş bir doktorumuzdur.başarılarının devamını diliyorum.
Adem Akbulut isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Adem Akbulut, Göz Hastalıkları.
Adem Akbulut adresi nerede?Adem Akbulut şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Bağlarbaşı Mahallesi Lokman Hekim Caddesi Kırıkkale
Adresine gitmek zorunda kalmadan Adem Akbulut isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Adem Akbulut online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Adem Akbulut isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Adem Akbulut bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Adem Akbulut ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Adem Akbulut hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Adem Akbulut hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Kırıkkale civarındaki ilçelerden bazıları
Yakın zamanda aranan bazı hastalıklar