Suadiye mahallesi Ülkü sokak İffet apt no 7 kat 8 daire, Kadıköy, İstanbul

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin
Nakit, Kredi kartı

Randevu +15 daha fazla

Ameliyatsız Omuz Sıkışma Tedavisi

Da Vinci Robotik Cerrahi

Diz Artroplastisi

Doç. Dr. Adem Aydın

Doç. Dr. Adem Aydın; 1996-2008 yılları arasında Tıp Fakültesi eğitimini ve Ortopedi ve Travmatoloji uzmanlık eğitimini Kocaeli Üniversitesinde tamamladıktan sonra 2 yıl Iğdır Devlet Hastanesinde mecburi hizmet, akabinde 1 yıl Diyarbakır Asker Hastanesinde Askerlik görevlerini tamamlamıştır. 2012 yılından bu yana kendi muayenehanesinde sağlık hizmeti vermektedir. 2023 yılında Kocaeli Üniversitesi Sağlık Bilimler Enstitüsü Kök Hücre ve Doku Mühendisliği Anabilim dalında Doktora yapmıştır. 2023 yılı Kasım ayından itibaren Tübitak yerleşkesinde bulunan Stembio GMP merkezinin merkez sorumluluğunu yürütmektedir.

Röportaj

U
Konum: Doç. Dr. Adem Aydın Randevu

Çok ilgili, konusuna hakim. Avasküler nekroz şikayeti ile başvurdum hastalığı ve bütün tedavi seçeneklerini detaylı bir şekilde anlattı.

Konum: Doç. Dr. Adem Aydın Ortopedi Ve Travmatoloji Randevusu

Annemin dizindeki problem nedeniyle Dr. Adem Bey’e muayene olduk. Oncelikle tanı aşamasında oldukça detayli bilgi aldik; muhtemel sebepler ve yakın ve uzak gelecekte yaşanabilecek problemleri anlamamıza çok yardımcı oldu. Ameliyat ve diğer tedavi opsiyonları kendisi tarafından titizlikle anlatıldı. Muhtemel ameliyat süreci, malzemesinden operasyon sonrası bakımına kadar tüm bilgileri en küçük detayına kadar anlattı doktor bey. Hastayla iletişiminden, uzman olduğu konuları detaylica aktarımımdan, deneyiminden ve bize aktarımından oldukça memnun kaldık. Güven, bu süreçte bizim için en önemli konuydu, ve kendisine güvenmekte haklı olduğumuzu anladık.

Konum: Doç. Dr. Adem Aydın Ortopedi Ve Travmatoloji Randevusu

Hastayı yani beni sonuna kadar dinlemesi, MR görüntülerini açıklaması, muayene sonucu bulguları detaylı olarak bilgilendirmesi sonucu içimin gerçekten rahatladığı bir randevu oldu. Doğru teşhis ve doğru tedavi yöntemi rahatsızlığımın giderilmesi için çok önemli. Ekzozom tedavisi yöntemiyle dizimdeki problemlerin ortadan kalkacağına inanıyorum. Doç. Dr. Adem Aydın alanının en iyilerinden..

Konum: Artro Klinik Eklem Cerrahisi

Adem hocami annemin uzun suredir devame den diz sikayeti icin ziyaret ettik.her detayi dikkatlice dinleyip, goruslerini paylasti.bilgisi,iletisimi, nezaketi muazzam.ekip arkadaslarinin nezaketi de oyle.tek tek tesekkur ederim.annemin mutlulugu cabası.

Konum: Artro Klinik Eklem Enjeksiyonu

Çok güler yüzlü evine misafir kanul eder gibi muaynanesine kabul edildim daha önce çok kez başka doktorlara gitmeme rahmen hiç bir sonuç alamadı adem bey ilk seferde koyduğu teşhis doğrultusunda tedaviye başladı ve etkisini çok kısa sürede gösterdi şiddet ile tavsiye ederim işinde çok uzman hocam çoookk teşekkür ederim iyiki sizi tanımışım

Konum: Artro Klinik Diz Artroskopisi

Adem Hocamda dış menisküs tamiri ameliyatı oldum sonrasında futbola çok hızlı ve sağlam bir şekilde döndüm.Daha sonra ufak tefek sakatlıklarımda prp tedaviside oldum ve mükemmel sonuçlar verdi.Beni furbola döndüren mükemmel insan teşekkür ederim..

Konum: Artro Klinik Ayak Bileği Artroskopisi

Ayak bileği ameliyatı için gittim 4-5 doktora daha gitmiştim ama Adem hocanın vermiş olduğu güveni ve özveriyi hiç bir doktorda bulamadım. Çalışma arkadaşları gayet işini bilen güler yüzlü ve samimi.

Konum: Artro Klinik Diz Artroskopisi

Dizimdeki takılma beni rahatsız ettiği için Adem Beye başvurdum ayrıntılı sorular ve hareketli diz muayenesi yaparak problemi tespit edip hemen teşhis koydu çok memnun kaldım . Çok teşekkür ederim

Konum: Artro Klinik Artroskopi

Fizik tedavi sürecinin takibini kontron ettik. Dizimteki yumuşak doku ödemlerinin azaldığını ve patellamın hareketliliğinin artığını tespit ettik.İnşallah bidahaki kontolde tamamen iyileşir:) Amin

Konum: Artro Klinik Eklem Cerrahisi

Sağ dizimdeki ızdırabımın yapılan operasyon sonucu ağrısız ve mutlu bir hayata merhaba..
TEŞEKKÜRLER