Teyyaredüzü, Alınca Sk. No:3,, Giresun
Giresun Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi
Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi'ndeki Restoratif Diş Tedavisi uzmanlık eğitimini 2023 yılında tamamlayıp Samsun Dental Prime Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği'nde görev yapmaya başlamıştır.
se...ı
Adem hocamıza ön dişlerimi yaptırmak için geldim. Özellikle uzmanı hekim seçmek istedim ve tavsiye üzerine Adem hocamızı buldum. Ön iki dişim kelebek diş şeklindeydi gülerken elimle ağzımı kapatıyordum fakat şu anda estetik olarak beni mutlu eden bir gülüşe sahip oldum.
se...l
Geçtiğimiz günlerde tavsiye üzerine Adem hocaya estetik Bonding için muayeneye gittim ve deneyimimden son derece memnun kaldım. Öncelikle istediğim sonucu detaylıca dinleyip ardından dişlere zarar vermeden nasıl ilerleyebileceğimize dair tüm imkanları anlattı. Benim durumumda estetik bir gülüş için önce tel takıp sonradan Bonding işlemine karar verdik. Bu süreçte Adem hocayla tanıştığım için kendimi hem şanslı hem de güvende hissediyorum ve sonucu sabırsızlıkla bekliyorum.
ay...r
Ön dişlerimin parça parça dolgulu görüntüsünden rahatsızlık duyduğum için bu alanda uzman olan Adem hocaya başvurdum. Dişlerime tek seansta kompozit lamina işlemi uyguladı. Ortaya çıkardığı sonuç beklentimin çok üzerinde oldu ve beni mutlu etti. Keşke bunca zaman beklemeyip kendisine daha önce tedavi olsaymışım dedirtti.
f.....
Arka bölge dişlerimdeki derin çürüklerden dolayı sıcak soğuk gıdalar yiyip içerken ağrılarım ve hassasiyetlerim oluyordu. Adem bey, kanal tedavisine gerek kalmadan çürüklerimi temizleyip dolgularımı yaptı. Sonrasındaki süreçle ilgili tüm detaylı bilgileri verdi ve beni bilgilendirdi. Kendisinin eli de çok hafif, tedavilerimi rahatça yaptırdım. Benim için en önemli olan konu da işlem öncesinde gayet gerçekçi ve mantıklı tedavi planı oluşturup bunu eksiksiz ve olması gereken şekilde uygulaması. Herkese tavsiye ediyorum.
Ön dişlerimin çürüklü ve estetik olmayan görüntüsünden son derece rahatsızdım. Bu alanda uzman ve yetkin olan Adem hocaya dişlerimi yaptırmaya karar verdim. Kendisi tamamen hasta yanlısı tavrıyla çok güven veriyor ve sizin için en uygun ve en koruyucu tedaviyi uygulamaya çalışıyor. El becerisi ve pratikliğiyle tek seansta dişlerimi doğal ve estetik görünüme kavuşturdu.
Ön dişlerimdeki kırıklardan uzun süredir şikayetçiydim Adem bey estetik dolgu ile istediğim görünüşe kavuşturdu. İşleme başlamadan önce süreci detaylı anlatarak kaygılarımı giderdi ve sonucundan çok memnun kaldım.
as...i
Merhaba.Bir hekim ablasıyım dolayısıyla ön dışım kırıldığı için alanında en uzman diş hekimi araştırması yaptım.Bence uzmanlık yanında, hocalardan alınan enerji de çok önemli.Adem hoca ile iyiki karşılaştım.Hem işinin ehli hem de işini çok severek yapan,hastaların şikayetini doğru analiz edip,içten dinleyen ve ona göre işlem yapan çok sempatik bir hekim.Kendisini şiddetle tavsiye ediyorum.Ön dişimi Bonding yaptı.olabildigince ince ve doğal bir işlemdi.Hiç yadirgamadan,kendi dışım gibi kullanmaktayim..
öf...y
Arkadaş tavsiyesi üzerine gittiğim Dr Adem bey, gerek ilgi alakası gerek mesleki bilgi ve deneyimiyle diş tedavimi sorunsuz gerçekleştirdi. Dolgu, kuafaj ve kanal tedavimi yaptırdım. Artık ağrısız, soğuk sıcak hassasiyeti olmadan yemek yiyebiliyorum.
Bugüne kadar gittiğim en ilgili diş hekimiydi. Tedavi sürecinde hem detaylı açıklamalar yaptı hem de benim isteklerimi detaylıca dinledi. Ön dişlerimin ucundaki tırtıklı görüntüyü ve eşitsizliği düzeltti. Dişlerimde çok doğal ve estetik bir görüntü oldu.
k.....
Gördüğüm en yetenekli diş hekimi …
Estetik gülüş için başvurdum yaptığı dokunuşlarla kusursuz bir gülüşe sahip oldum.4 aydır kullanıyorum en ufak bir sorun yaşamadım adeta kendi dişlerim gibi oldu
Adem Boyun isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Adem Boyun, Diş Hekimi, Restoratif Diş Tedavisi. Size Adem Boyun tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu.
Adem Boyun adresi nerede?Adem Boyun şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Teyyaredüzü, Alınca Sk. No:3, Giresun
Adresine gitmek zorunda kalmadan Adem Boyun isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Adem Boyun online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Adem Boyun hangi dilleri konuşuyor?Adem Boyun ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Adem Boyun isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Adem Boyun tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Adem Boyun hakkında ne düşünüyor?Toplam 11 hasta / danışan, Adem Boyun hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.