mi...r
ıyı doktor ben beyın kanaması gecırdım benı o doktor muyane ettı
at...r
Adem bey merhaba ben Antalya Kumluca da Atilla yazıcı azizin bacanağı 2002 yılında Recai Tuncer tarafından hemotomi boşaltılması sonrasında yapmış olduğunuz kontrol ve izlenecek yol haritasında degeri katkılarınızdan dolayı çok teşekür ederim ayrıca size sonsuz minnetkar oldumu belirtir saygılar sunarım ayrıca başarılarının devamını dilerim sağlık ve esenlikler dileri saygıyla önünüzde eğilir Allah sağlık ve ailende beraber mutluluklar dilerim
mi...r
sabırlı ciddi özverili bir uzman işinin ehlidir tavsiye ederim.
ıs...a
mükemmel bir hekim. 4 defa bel fıtığı ameliyatı oldum, 5. de adem bey ayağa kaldırabildi beni. tavsiye ederim herkese.
Adem Can isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Adem Can, Beyin Ve Sinir Cerrahisi.
Adem Can adresi nerede?Adem Can şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Yeni, Eski Antalya Cd. No:6 Burdur
Adresine gitmek zorunda kalmadan Adem Can isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Adem Can online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Adem Can isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Adem Can bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Adem Can ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Adem Can hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, Adem Can hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.