Diyetisyen Randevusu
Durak mah.şehit mustafa kemal akin sok.no 5/A merkez UŞAK, Uşak Merkez, Uşak
Diyetisyen Randevusu
Durak mah.şehit mustafa kemal akin sok.no 5/A merkez UŞAK (orman müdürlüğü karşısı Otel uzcan aralığı), Uşak
Durak mah.şehit mustafa kemal akin sok.no 5/A merkez UŞAK,
Çölyak Hastalığında Beslenme
İnsülin Direnci ve Metabolik Sendrom
İrritabl Bağırsak Sendromu (İBS) Diyeti
ba...r
diyet listesinde beni zorlamadı,onu kesinlikle yapma ,bunu asla yiyemezsin … gibi şeyler söylemedi uşakta gidebileceğim en iyi diyetisyen diyebilirim
n....ö
Kesinlikle hem sağlık kurumunda hemde ev rahatlığında ve samimiyetinde olan biyer.Senelerdir veremediğim kilolar takır takır gidiyor. Çok memnunum.
g....i
Adem bey uzmanlık alanı ile ilgili kendisini çok iyi yetiştirmiş, iyi eğitimler almış bir diyetisyen ve böyle olduğunu kesinlikle hissettiriyor. İşini iyi yaptığını düşündüğüm bir profesyonel ve samimiyetine ayrıca teşekkür ederim. Ben çok memnun kaldım ve halen devam etmekteyim. Sadece diyetisyen olarak değil yaşam merkezi olarak değerlendirilmesi gerekilen bir yer hem sporunuzu yapıyor hem beslenme rakibiniz yapılmaktadır. Tüm samimiyetimle tavsiye ediyorum. Buradan kendisine çok teşekkür ederim.
b ...a
Güzel 1 ay geçirdik adem beyin sayesinde 1 ayda 7 kilo verdim çok teşekkür ederim ilgi ve alakanız için. Tavsiye ederim
Hasta
andulasyon 30 dakika diyorlar ama sadece 1 kez 30 dakika gördüm sürekli erken bitti hep telafi ederiz diyorlar ama telafi eden yok bütün randevularımı iptal ettim bol bol başla müşterileri kullansın hiçte memnun değilim
s....d
Ben kilo vermek üzerine destek almaya başladım, amacım ağırlıklı olarak yağdan kilo vermekti, Adem beyin danışanıyla ilgilenmesi çok güzel, diyet programlarını da gayet iyi buluyorum, çok güzel ilgileniyor, baya da bir sonuç aldım, hem normal kilo hem de yağdan kilo verdim, eskiye göre çok fark var diyebilirim, normalde 69 kiloydum, ama yağ oranım fazlaydı, metabolik yaşım da baya yüksekti, 32 seviyelerindeydi, 25'lere kadar düştü, seanslarıma da hala devam ediyorum.
Hasta
Adem bey sayesinde istenmeyen kilolarım kurtulmaya başladım ben yapamayacağımı düşünürken ikinci seansa gittiğimde çok başarı elde etmişim daha da umutlandım hedefe ulaşmama az kaldı sayesinde...
ş.....
Merhaba,
Ben daha öncede diyetisyene gittim ama Adem Bey kadar doğru yönlendiren olmadı Adem Beyin rehberliğinde 13 kg verdim .tereddüt etmeden danismanlik alabilirsiniz gerek ilgi gerek yönlendirme konusunda cok iyi
v....o
Cok memnunum tesekkur ederim adem bey ekibiniz siz ilgi alka hersey guzel memnunum ikinci gidisim 1 bucuk kilo verdim bir hafta olmadi bile
Daha öncesinde birçok diyetisyenle görüşme sağladım ama başarılı olamadım Adem Hocam sayesinde azimli ve kararlı bir şekilde devam ediyorum. Kısa döenmde 15 kilo verdim hedefim 25 kilo vermek. Diyet listelerimi kendisiyle beraber hazırlıyoruz ve uygularken zorluk yaşamıyorum çok rahatım. Adem Hoca gayet başarılı, çok bilgili, her şekilde yardımcı olabilen bir diyetisyen. Hocamdan çok memnunum.
Adem Çetin isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Adem Çetin, Diyetisyen. Size Adem Çetin tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Enteral Beslenme, Alkali Diyet, Diyabet Diyeti, Kişiye Özel Diyetler, Hastalıklarda Beslenme, Sporcu Beslenmesi, Parenteral Beslenme, Gebelik Ve Emziklilikte Beslenme, Yeni Doğan Metabolik Hastalık, Zayıflama Diyetleri.
Adem Çetin adresi nerede?Adem Çetin şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Durak mah.şehit mustafa kemal akin sok.no 5/A merkez UŞAK (orman müdürlüğü karşısı Otel uzcan aralığı) Uşak
- Durak mah.şehit mustafa kemal akin sok.no 5/A merkez UŞAK Uşak
Adresine gitmek zorunda kalmadan Adem Çetin isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Adem Çetin uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Adem Çetin isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Adem Çetin, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Adem Çetin hangi dilleri konuşuyor?Adem Çetin ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Adem Çetin isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Adem Çetin tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Adem Çetin hakkında ne düşünüyor?Toplam 101 hasta / danışan, Adem Çetin hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Adem Çetin hangi sigortaları kabul ediyor?Adem Çetin tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.