fe...n
Canım hocamız ,maalesef bir çok rahatsızlığı olan bebeğimizi doğru teşhis ve tedaviler ile toparladı,meyramız onun sayesinde daha iyi, iletişimi de çok iyidir, ailenizden biri gibi hissedersiniz , tecrübeli , güler yüzlü , mesleğinde çok başarılı bir hekim, Allah yolunu aydınlık etsin
b....c
4 aylık bebeğim kusma hafif ateş öksürük vb şikayetleri için gittik muayene saatinden sonra olduğu için nöbetçi doktor Adem bey vardı kontrol sonrası grip olduğu söyleyip herhangi bir test yapmadan antibiyotik ve ateş düşürücü ilaçlar yazdı test istememize rağmen gerek olmadığını söyledi bizde güvenerek eve döndük daha sonra bebeğimde semptomlar daha da artış gösterince ve solunum sıkıntısı olunca başka bir doktora gittik ve yapılan test ve ciğer filminde rsv virüsü ve bronşit çıktı ve bizde tedavisine 2 gün sonra başlamış olduk
Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
fa...
Başka bir doktor tarafından hastanenin Pendik şubesinde çocuğumuza bakılmadan Yanlış teşhis konulmuş. Gece çocuğun durumu kötüleşti Allahtan Adem bey Ogün nöbetçiymiş ve duruma acil müdahale etti ,çocuk 1 hafta yoğunbakım sürecinden sonra Adem beyin bilgisi ve ilgisiyle sağlığına kavuştu ,hep ilgili işini bilen , gerçekten işini iyi yapan ,hasta odaklı , yaptığı işi düzgün yapan nadir doktorlardan ,gece gündüz demeden hasta için çaba gösteren birisi, Her daim güvenebileceğiniz bir doktor ,kendisine çok teşekkür ederiz .
bü...ı
Bebeklerinin doğduğu günden itibaren tedavilerini adem bey yapmıştır. Kuvez sürecinin coğul bebek olduğu için uzun sürdü. Taburcu olduktan sonra da aynı hassasiyetle ilgilendi . her zaman 7 24 ulaşabiliyorum doktorumuza .Su an 7.5 aylık kızım ve oglum.aklıma ne takılsa hemen sorup cevabını alıyorum. Adem beyden Allah razı olsun. Çok ilgili bir doktor
y....a
Çocuğum ateşlendiği için muayene olmaya gitmiştik.Memnun kaldım muayene olurken çocuğumuza karşı çok ilgiliydi nasıl davranılması gerektiğini biliyordu.Yazdırdığı ilaçları düzenli kullanınca beklediğimiz gibi iyileşti.Memnun kaldık bundan sonra daimi doktorumuz olucaktır
ay....
Kızımın sürekli tekrarlayan idrar yolu enfeksiyonu İçin başvurmuştuk. Çok ilgili bir hekim. Güler yüzlü ağlayan çocuğu sakinleştirmesini iyi biliyor. Doğru teşhis ve tedaviyle kısa sürede sağlığına kavuştu kızım.
Yeni doğan bebeğimizin ateşi/enfeksiyonu var diyerek 5 gün yoğun bakım antibiyotik tedavisine başladım dedi. Bebeğin testleri temiz çıkmasına rağmen bence ateşi vardır herhalde, gidin siz 5 gün sonra duruma göre bakarız dedi. Eve gittik 5 dakika sonra hastane arayıp bebeği almamız gerektiğini söyledi.
Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
Adem Kara isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Adem Kara, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları.
Adem Kara adresi nerede?Adem Kara şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Cevizli Mahallesi Bağdat Caddesi No:547 Maltepe
Adresine gitmek zorunda kalmadan Adem Kara isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Adem Kara online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Adem Kara isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Adem Kara, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Adem Kara isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Adem Kara bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Adem Kara ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Adem Kara hakkında ne düşünüyor?Toplam 7 hasta / danışan, Adem Kara hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 4 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Beylikdüzü Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Beşiktaş Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Bakırköy Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Sarıyer Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Daha fazla (13)Maltepe bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Maltepe bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Maltepe bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Maltepe bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Maltepe bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Maltepe bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Maltepe bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Maltepe bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Maltepe bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Maltepe bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Maltepe bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Maltepe bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Maltepe bölgesinde Ace European Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Maltepe bölgesinde SGK kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Maltepe bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Maltepe bölgesinde Inter Partner Assistance kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Maltepe bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Maltepe bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla