Edirne Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi
Edirne Girişi Mevkii, Balkan Yerleşkesi, Edirne
Herhangi bir hizmet eklenmemiş
Tüm görüşleriniz değerli.
Moderasyon sürecimiz hakkında daha fazlasını öğrenin.
mi...r
Telefon numarası doğrulandı
Eşi benzeri bulunmayan bir hocadır Adem Bey. Önce Allah sonra da onun sayesinde hayata tekrar tutundum. Tiroit kanseriydim ve çok kısa bir sürede karar vermem gerekti zira ciddi bir durum söz konusuydu. Desteklerini benden eksik etmeyen ve benim yüzümü güldüren hocamız sayesinde bu hastalığı yendim. Adem Karataş hocama sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum.
me...s
BENCEDE:))))
ni...l
beşiktaş'ın kral doktoru:)
Adem Karataş isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Adem Karataş, Göğüs Cerrahisi.
Adem Karataş adresi nerede?Adem Karataş şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Edirne Girişi Mevkii, Balkan Yerleşkesi Edirne
Adresine gitmek zorunda kalmadan Adem Karataş isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Adem Karataş online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Adem Karataş isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Adem Karataş bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Adem Karataş ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Adem Karataş hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Adem Karataş hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Yakın zamanda aranan bazı hastalıklar