Üniversite Mahallesi Ataturk Unıv. Arastırma Hastanesı, Yakutiye, Erzurum
Ozonlu PRP
Proloterapi
Selülit Masajı
er...n
Babam ileri evre prostat ca olarak ağrıları fazlalaşınca , tekrardan kontrol için gittiğimiz Onkoloji doktorlarının PET isteği üzerine Atatürk Üniversitesi Nükleer Tıp bölümüne geldik. Babam için aldığımız randevu gününde PET işlemleri tamamlandı.
Henüz daha 2 saat geçmemiş olmasına rağmen Adem bey bizimle birebir ilgilenerek babamın ağrılarına ve tedavisinin pozitif yönde etkileyecek Lu177 tedavisini önerdi.
Oldukça bilgili ve hastaya olan ilgisi sebebiyle bu tedaviyi kabul ettik.
Kendisi bizimle birebir ilgilendi. İşlemleri hızlandırdı. Hatta diğer onkoloji doktorlari ile birebir görüşerek bu tedaviye onay aldı. Ve sağolsun tedaviyi yaptırdık. Oldukça kolay ve yan etkisi olmayan Lu177 tedavisi sonrasında çok şükür tedaviden sonraki 2.haftada ilacın etkisini görmeye başladık.
Babam ağrılarından bu kisa sürede kurtuldu. İştahı açıldı. Morali düzeldi.
Adem bey sayesinde babam ve biz hamdolsun rahatladık.
Kendisine ne kadar teşekkür etsek azdır.
Gerçekten göstermiş olduğu iyi niyet ,alaka ve bilgi birikimiyle umutlarımızı yeşerti.
Sagolsun var olsun. Herkese Adem bey gibi iyi doktorlara denk gelmesini Allah' ım nasip etsin. Allah yolunu açık etsin.
d....k
Adem hocam hakkında ne yazsam az gelecek papiler ca teşhisi sonrası tiroid ameliyatımdan sonra nükleer tıp merkezinde alacağım radyoaktif iyot tedavisi süresi boyunca gösterdiği güleryüzlülüğü ve işindeki büyük tecrübesi sayesinde içimdeki bütün ön yargı ve korkuları alıp alacağım tedavideki bütün aşamaları bana tek tek detaylı anlatıp içimi çok rahatlattı sabrı takdire şayen gerçekten korkularımı en minimum seviyeye indirdi .Bir doktora gittiğiniz zaman doktorunuza güvenmek çok önemli bir konu ve inanın bu güveni size bilgisiyle ve alçak gönüllüğüyle fazlasıyla veriyor zaten..Ki ben aşırı korkulu ve ön yargılıydım çok korkuyordum ama şuan diyebileceğim basıma böyle birşey gelse gözüm kapalı yine Adem hocamı tercih ederdim emeklerini ödeyemem herşey icin minnettarım Meslek hayatınızda herşey gönlünüzce olsun Adem hocam...
ha...a
Hocam'a minnettarım öyle bir ilgi alaka gösterdiki tekrar hasta olup gidesim geldi..Türkiye'de bir üniversite hastanesinde aynı günde işlemler yapıldı ve sonucu bana verildi üstelik nükleer tıpta, diyecek bir şey bulamıyorum..
ce...u
çok memnun kaldım...bana tavsiye eden doktoruma çok teşekkür ediyorum..özellikle papiler ca olan hastaların gitmesi gerektiğini düşünüyorum..bundan sonra taktiri sizlere bırakıyorum teşekkür ederim allah sağlıklı uzun ömürler versin ASS.DR ADEM MAMAN
ah...ş
Bir Doktor hastasiyla bu kadar ilgilenebilir
Adem Maman isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Adem Maman, Nükleer Tıp. Size Adem Maman tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Hipertiroidide Radyoiyot (Atom) Tedavisi, Kanser Görüntüleme Kanser Deteksiyonu, Ozon Tedavisi, Ozonlu PRP, Bölgesel Zayıflama, Botoks, Dermaterapi, Selülit Masajı, Medikal Masaj, Hacamat (Kupa) Tedavisi.
Adem Maman adresi nerede?Adem Maman şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Üniversite Mahallesi Ataturk Unıv. Arastırma Hastanesı Erzurum
Adresine gitmek zorunda kalmadan Adem Maman isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Adem Maman online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Adem Maman isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Adem Maman, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Adem Maman isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Adem Maman bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Adem Maman ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Adem Maman hakkında ne düşünüyor?Toplam 5 hasta / danışan, Adem Maman hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.