Eğitimimden sonra, kurumsal firmalarda psikoloji alanına dair katkılar sunma şansı elde ettim. Bu deneyimler, insanların iş dünyasındaki psikolojik ihtiyaçlarını anlama ve onlara destek olma fırsatı verdi. Aynı zamanda, insanların zor zamanlarda nasıl desteklenmesi gerektiği konusundaki bilgilerimi pratikte uygulama imkânı buldum. Özellikle deprem gibi zorlayıcı süreçlerde afetzedelere ve gönüllü ekiplere katkıda bulunmak benim için büyük bir ayrıcalıktı.
2020 yılında, psikoterapi alanında kendimi daha da geliştirmek amacıyla Anlam Akademi'deki staj programına katıldım. Bu süreçte, varoluşçu psikanalitik psikoterapi odaklı teorik ve pratik eğitimler aldım. Varoluşçu psikanalitik psikoterapi ekolü, bireyin iç dünyasını anlamlandırmak, kişisel gelişimi desteklemek ve yaşamın anlamını keşfetmek açısından önemli bir yaklaşım olarak benimsediğim bir yol oldu. Psikoterapi alanında kendimi her zaman geliştirmek için süpervizyon ve eğitimler alarak alana dair güncel okumalar yapmaya devam ediyorum.
Hayatımda mitoloji, varoluşçu felsefe, edebiyat, satranç ve motor sporlarına büyük bir ilgi duyuyorum. Bu alanlar, benim için sadece hobiler değil, keşif ve gelişim alanlarıdır.
Ben, her bireyin kendi benzersiz yolculuğuna değer verdiğine inanıyorum. Psikolojiye olan tutkum, edindiğim deneyimler ve ilgi alanlarım ile bireylere yaşamın zorluklarıyla başa çıkma ve kişisel potansiyellerini keşfetme konularında destek olmaya devam ediyorum.
Siz de bu yolculukta benimle birlikte adım atmak isterseniz, iletişime geçmekten çekinmeyin.
Sevgiler,
Adem Öztürk.
Kanserde Psikolojik Destek
İhsaniye, Yüce Sk. Doruk Sitesi No:2, C Blok, Kat:8 Daire:15, 16000 Nilüfer/Bursa, Bursa
Ağlama ve Öfke Nöbetleri
Travma Terapisi
Yas Terapisi
Görüşler yakında geliyor
İlk görüşü yazın
Psk. Adem Öztürk adlı sağlık profesyonelini ziyaret ettiniz mi? Ne düşündüğünüzü paylaşarak, diğer insanlara yardımcı olabilirsiniz.
Görüş ekleSıkça Sorulan Sorular
Adem Öztürk isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Adem Öztürk, Psikoloji. Size Adem Öztürk tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Kanserde Psikolojik Destek, Online Terapi, Online Danışmanlık, Psikoterapi, Bireysel Terapi, Psikanalitik Psikoterapi, Yetişkin Terapisi, Eklektik Yaklaşım, Dinamik Psikoterapiler, Psikoonkoloji.
Adem Öztürk adresi nerede?Adem Öztürk şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- İhsaniye, Yüce Sk. Doruk Sitesi No:2, C Blok, Kat:8 Daire:15, 16000 Nilüfer/Bursa Bursa
Adresine gitmek zorunda kalmadan Adem Öztürk isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Adem Öztürk online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Adem Öztürk isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Adem Öztürk, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Banka Havalesi, Nakit, Kredi kartı.
Adem Öztürk hangi dilleri konuşuyor?Adem Öztürk ile Türkçe dilinde konuşabilirsiniz.
Adem Öztürk isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Adem Öztürk bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Adem Öztürk ile iletişime geçmenizi öneririz.
Adem Öztürk hangi sigortaları kabul ediyor?Adem Öztürk tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Bursa bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Psikologlar
Bursa bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Psikologlar